Prijava
   

Zaljubljen

Čovek koji voli njene mane, mazohista. Lud, zbunjen, normalan.

Malena, pišem ti jer ti nećeš meni da piseš. Tužan sam od kada smo izgubili svaki kontakt pre 92 sata i 39 minuta. Ne znam zašto, ali nedostaješ mi. Možda zato što si jedina budna ceo dan i noć. Mislim da si vampir. Ne pitaj me zašto, jer ću ti reći. Iako si mala, ja te zovem crvena. Ne znam zašto. Takodje mislim da preteruješ sa učenjem. Ne ostaje ti vremena za druženje i razmenjivanje mišljenja sa vršnjacima iz zemlje i regiona, a kamoli za jelo. Uvek imaš vremena za piće. To je verovatno razlog zašto si stalno vesela i imaš crveni nos. Mislim da poričeš da si alkoholicar, jer si uporno tvrdila da imaš beo nos. Priznanje je prvi korak ka rešenju. A i ko priznaje pola mu se dodaje. Verovatno bi morala da se priključiš AA. Fini su oni narod, čuješ svakakve priče tamo. Totalno si moderna mačko, majke mi!
Voleo bih da si malo manje urbana. Od urbanosti više ne stižeš ni da posetiš društvene mreže u kasne sate. Sve jos miriše na tebe. Nadam se da ćeš mi se javiti na mobilni kada vidiš ovo. Ako ga već nisi prodala i kupila drogu. Ma rekla keva da će me zvati, pa rek'o da žena ne brine, zato ja to. Nemoj da misliš da se ja žalim zbog tvoje plenidbe mog mobilnog od 200 jevreja. Nikako. To ne bi bilo korektno, a ja sam sasvim korektan. Mislim da si lepa. Crveno lepa. Što je zaista lepo. Živiš daleko, al' i ti si čovek. Šteta što živim na kraju sveta. Da stvari nisu ovakve kakve jesu, mogao bih da jedem palačinke. Volim što si debela. I ovce site, i vukovi na broju. Koze ne računamo, njih si odvela kad si prošli put otišla. Zbog tebe mi je dnevnik pun kečeva, a rubrika za ukor prazna. Naučila si me da se suočim sa problemima. Zato nemam neopravdane, nego samo kečeve. Kaže profa da sam beznadežan slučaj. Mislim da si me iskvarila, totalno. I mislim da me nerviraš. I mislim da 'oću da se vratiš. Kao krava luda si, a ja grozan kao Čečen, i zato ću ostati nedorečen.

Komentari

Sine, kupio si me sa ovim!! + i gejsrcovano!!

Fala Milinovic. Ma to neki alkohol izbija iz mene. I srećan i tužan. I veseo i ružan. Pa nekako ovo sastavih. :)

Dželate, šta se čudiš? Ovo je moja ljubav. :)

Nisam ja Dželat, ja sam u penziji.

myth, u istom saam raspoloženju i vrvtn istom stadijumu pijanstva.. ako nisi daleko, dodji u kafanu "poslednja šansa" tu sam ja sa drugarima, da se pošteno izjadamo jedan drugom...

Aaa super. Izvini ako sam te uvredio. Nije mi bila namera. Nego, znam da si mi pre spominjao tvoju giljotinu. Pa zato ja to. :)

Milinovic, brate mili. Sad sam se dovukao kući. Viš da ni sam ne znam šta pišem, a kamoli šta radim. Ajd' popij koju i za mene. :)

kako se tvoja zove, kevu joj jbm? :D

Myth, oćeš da ti kopiram komentar sa defke Zmiine?

Nemoj SMarko, leba ti! Video sam ga, i poštujem stav..al' ko ga jebe..moraš plivati u ovom moru brate, nema predaje! :)

Samo ne prskavaj previše, jer je prokletstvo cijelog ljudskog roda da im je uvijek malo, tako da što god uradiš, samo traže više i više, a ne cijene ono što već imaju... Uživaj samo :)

Rale brate, jesi ovo ti pisao?? msm tvoje misli?? ako jesu svaka ti se dala... :D +

Pa ja pisao, ko će drugi. Malo popio, pa dobio inspiraciju. Mada, ja ovako razmišljam i kad sam trezan. :)

Svaka mi se dala. Ajde žene, navalite.

"Živiš daleko, al' i ti si čovek" :))))))

Zbog tebe mi je dnevnik pun kečeva, a rubrika za ukor prazna. Naučila si me da se suočim sa problemima. Zato nemam neopravdane, nego samo kečeve.

AHAHAHAHAAHAHAHA

GENIJALNO... ZVEZDA!