Prijava
   

Žarko Laušević

Zarko je glumac koji je za kratko vreme ostavio veliki trag u ex-Yu kinematografiji i da jos uvek glumi,sigurno bi bio vodeci srpski glumac.Svoj veliki talenat je pokazao u puno filmova,ali je ,nazalost, karijeru morao da prekine zbog dvostrukog ubistva u Podgorici.Zasto je glumcu bio potreban pistolj,zasto ga je upotrebio,zasto tim pistoljem nije pucao u vazduh,meni nije poznato,ali da je sebi upropastio zivot je cinjenica!
Trenutno je u Americi,gde se bavio svime i svacime,samo ne svojim poslom u kome je maestralan,gde ceka izrucenje u Srbiju,gde ga ceka jos puno godina robije.
Iskreno,voleo bih da mu smanje ili ukinu kaznu,ali mislim da to ne bi bilo pravedno,jer ,ipak,je ubio dva coveka,a to sto je dobar glumac,nije razlog da mu se oprosti najteze krivicno delo.

Koji mu je kurac trebao pistolj u kaficu?

Komentari

Dao sam ti plus, ali ti ne valja deo gde kažeš da bi voleo da mu smanje ili ukinu kaznu, ali da to ne bi bilo pravedno. Pa što da mu ukinu onda? Da li si ti za nepravdu? Mislim, ne kažem to ja, znam šta si hteo da kažeš, ali neki će takva pitanja da postavljaju. Ko zna šta ga je nateralo da nosi štoljpi u grad, možda iz straha, jebem li ga. A možda ga i pomiluje Tadić, nikad sene zna.

Nisi me razumeo.U poslednjoj recenici sam hteo da kazem da bi voleo da ga pomiluju zato sto je bio dobar glumac i to govore emocije,dok racio zna da to nije u redu i da ne treba da ga pomiluju,zato sto je ubica...

Sedne lik sa bratom da nesto pojede i popije,dva huligana bez ikakvog povoda zapocinju kavgu pa onda tucu.Posle nekoliko udaraca u glavu polu-svestan kroz maglu spazi da u jednom trenutku jedan od bilmeza, udara krvnicki u glavu, njegovog onesvescenog brata koji skoro ne daje znake zivota.Vadi pistolj i puca.

Ispaljuje 13(!!!) metaka.

Postavljaju se pitanja tipa- sta ce njemu pistolj,zasto 13 metaka,da li treba da robija ili ne...

Odgovor je jednostavan :
Da pod zemljom danas ne leze dva bahata huligana,lezali bi jedan normalan covek i njegov brat.

Zli,
Po tebi bi trebalo da svi nose pistolje kada idu u kafice i kafane i na slicna mesta gde se pije alkohol?
Da nije imao pistolj,on i burazer bi dobili preko picke i nastavio bi sa sjajnom karijerom.Da nije imao pistolj ne bi se kurcio i verovatno ne bi ni dosao u sukob.....