Prijava
   

žena

Evo nekih stvari ili osobina kod žena, prema kojim imamo odbojnost:

ŽENE KOJE ODBIJAJU KUNILINGUS

Zabluda je da su muškarci sebični i da misle samo o svom zadovoljstvu. Istina je da muškarac koji voli ženu želi da joj pruži potpuno zadovoljstvo - čak ga to uzbuđuje. Za mnoge muškarce oralni sex je intimniji akt nego sam odnos. To je način da pokažemo koliko žene obožavamo. Ponekad, pomislimo u sebi da nas voli dovoljno ako imamo odnos, ali nedovoljno da budemo potpuno intimni. Zašto žene ovo rade? Ima nekoliko razloga: žene misle da je kunilingus prljav, brinu o tome kako "mirišu", imaju loše iskustvo sa oralnim seksom zbog grubosti partnera, misle da je fizičko osećanje previše intezivno, misle da je osećanje previše intimno tj. "akt predaje". Jedino rešenje je: razgovor sa partnerom. Žene bi trebale da dobiju odgovor zašto to muškarci vole. To će ih opustiti i shvatiće da to nije samo seksualni čin već i naš izraz ljubavi. Ako je fizičko uzbuđenje previše jako, žene moraju vežbati da ga "primaju u malim dozama."

ŽENE KOJE NE VOLE SVOJE TELO

Muškarce uzbuđuje samopouzdanje. Kada je žena stidljiva ili preskromna prema svom telu, muškarac pomisli da njegova partnerka smatra sex prljavim. Zašto žene ovo rade? Celog života bombarduju nas sa malih ekrana i stranica revijalne štampe slike savršenih žena: vitkih, mladih, besprekornog tena, čvrstog preplanulog tela. Kada se žena "veže" za muškarca strah od modela sa naslovnih strana će se povećati. Ali da li je njen partner savršen? Mnoge manekenke i lepotice nalaze zamerke svom telu.

ŽENE KOJE NOSE RUŽAN DONJI VEŠ

Spisak izgleda ovako: špicasti grudnjaci, donji veš do pupka, preveliki ili premali grudnjaci, pocepane ili zarozane čarape. Zašto žene ovo rade? Možda su previše lenje, ili ne žele da daju pare na ono što se ne vidi, ili misle da muškarci to nikada ne primećuju, ili možda ne očekuju da će imati priliku za ljubavnu avanturu.

ŽENE KOJE SE PONAŠAJU KAO DA NE VOLE SEX

Ako žena ne voli sex, muškarac se oseća povređenim i lošim. Jer da je "pravi" muškarac, on bi uspeo da uzbudi svoju partnerku. Zašto neke žene ne vole sex? Prvo, mnogim devojkama se usađuje uverenje da je sex nešto prljavo, da muškarci ne poštuju žene koje pokazuju da vole sex. Svi emotivno zdravi muškarci žele ženu koja voli sex. To nas uzbuđuje i daje mogućnost da i sami bez kompleksa iskažemo svoju seksualnost.

ŽENE KOJE SU NEVEŠTE SA MUŠKIM TELOM

Muškarce ovo odbija, jer se osećamo kao seksualni objekti. Ako žena zaista ne uživa u svom partneru, pokušaće da ga što pre zadovolji, kako bi završila sa tom obavezom. Često, ženama je neprijatno da pitaju partnera šta mu godi, pa su zato nevešte.

ŽENE KOJE SAMO MUŠKARCA SMATRAJU ODGOVORNIM ZA SVOJ ORGAZAM

Žene često ne veruju da je i muškarcima zaista stalo da i one dožive orgazam. Ali, sa druge strane, ne žele da ih krivimo ako se to ne dogodi. Zašto? Većina žena je nepodnošljivo zbunjena kada treba da nam kažu šta im prija. Radije će ostati nezadovoljne nego da progovore.

ŽENE KOJE NE VODE RAČUNA O SEBI

Najčešće zamerke su: neobrijane noge i pazuh, loš dah, brkovi, izrastao koren kose, aljkavo oblačenje u kući, oguljen lak na noktima, grickanje noktiju, neprijatan vaginalan miris, mlitavo držanje, loš ten pokriven gomilom šminke.

ŽENE KOJE SU OPSEDNUTE SVOJIM IZGLEDOM

Zašto žene moraju da stave na sebe sav svoj nakit odjednom? Neke čak i na bazen dolaze sa karminom na usnama. Da li bi ženama prijalo da muškarac dođe na sastanak u otrovno roze avijatičarskom kombinezonu i sa kravatom dezena škotski karo?

Komentari

Hahahaha, je l to iz CKM-a? :)) Interesantno bi bilo videti ovakv definiciju za muškarca, možda je i napišem :)

Nešto slično sam vidio u Nedeljnom telegrafu.

Sha je bre ovo jel Vukajlija ili Cosmopolitan?