Prijava
 1.    

  Zombi

  Po svim medicinskim zakonima potpuno mrtav čovek,koju uprkos tome mrda,hoda,mumla nerazumljive rečenice i smara krštene duše.
  Nekada ih napada fizički a nekada mnogo perfidnije i opasnije,putem reality show emisija i tako im pere mozak zauvek.

  Primer:
  Ozzy Osbourne,Michael Jackson...

 2.    

  Zombi

  Radnik koji izlazi iz noćne/treće smene.

 3.    

  Zombi

  Po već prihvaćenim načelima, zombi je živ mrtvak kome su aktivne samo najosnovnije motorne i psihičke funkcije i jedini cilj njegovog bitisanja je hrana i potraga za istom.

  U velikom broju horor filmova su glavni antigonisti, spori su i non-stop se vuku ali se uvek dočepaju da gricnu svaku osobu koja nije glavni junak. U nekim filmovima (kao u "28 dana kasnije") su brzi kao da su se dopingovali konzumiranjem NBA i NFL zvezda.

  Ispuštaju neke neartikulisane zvuke, krkljanja i poneki polu-krik i pored toga odlično se razumeju pa tako organizuju odličan napad u kom mogu da rasture elitnu jedinicu američke vojske. Uvek idu u grupama iako nije utvrđeno da li su svi (dok su bili ljudi) bili u redovima za hleb, mleko i ulje ili su se vraćali sa utakmice lokalnog kluba. Uvek ispred njih ide jedan solista koji je uvek najružniji, tobože da snima situaciju, a u suštini da prvi gricne ako se šta ima gricnuti.

  Uglavnom se ne objašnjava odakle su došli i kako su to postali (sem u nekim filmovima kada je u pitanju genetički inženjering ili neki opaki virus opet povezan sa genetičkim inžinjeringom), oni su jednostavno tu, da seju strah, šire paniku i da lagano, veoma lagano dohramlju do svake svoje žrtve. Nisu ni dobri ni loši, oni su jednostano malkice gladni. I vi ste stavka na njihovom meniju.

 4.    

  Zombi

  Srodna duša nekrofila.

 5.    

  zombi

  Bizon na šatrovačkom sa jednačenjem suglasnika po mestu tvorbe.

 6.    

  Zombi

  Radnik u Srbiji....nit' živi,niti mre

 7.    

  Zombi

  Zombi je u holivudskim filmovima prikazan kao NESTo...nije zivo...vec je mrtvo...ali se krece itd. Jedina zelja tih zombija je da se hrane zivim bicima, ali...posto oni mogu samo da se hrane, i hrane..... de im stane tolko? a posto ih nikad ne vidimo kako pisaju il kenjaju... jedino realno je da bi im zeludac pukao od pretrpanosti...i ne bi imali vise ni tu jednu zivotnu funkciju... umrli bi...po drugi put!

 8.    

  zombi

  ja u 7 ujutru,posle kvalitetne pijanke...

 9.    

  zombi

  Vukajlijin autor kome obrišu ili ocrne previše definicija ili postera, pa on kreće u prikrivenu odmazdu, dajući minus gotovo svakom uratku gotovo svakog autora, pljucnuvši tek pokoji plus da bi se izbegao ban.

 10.    

  Zombi

  Muškarac koji ispred garderobe najpopularnije prodavnice u tržnom centru čeka svoju dragu.

  Da bar uvedu neke klupice...

 11.    

  Zombi

  Osoba koja ustane u pola 5 ujutru. Osnovne motorne i psihičke funkcije organizma su svedene na minimalu pa prethodno navedena osoba ima problema sa osnovnim radnjama poput stajanja, hodanja, čak i govora. Jedino što je ova osoba u stanju da izbaci iz svojih usta u ovo doba dana(noći) su razni neartikulisani zvukovi poput krika, mrmljanja i jaukanja i još po nekih sličnih zvukova. Takodje se javlja nezasita glad ali ne za ljudskim mozgovima, već za uništenjem sadističkog predmeta strave i užasa(budilnika) koji je naterao dotičnu personu da se probudi u ovo doba.

 12.    

  Zombi

  Ortak koji većinu dana i noći provodi sedeći uz kompjuter, najčešće viseći na Fejsu ili igrajući nešto onlajn. Napolje izlazi kad ga isteraju ili kad pazari vutru, tj. kad slaže svojima da ima ribu pa traži pare za ilazak. Nadimak je dobio po tome što je u školi/ na faksu sličan zombiju, pogotovu posle noći provedene s Marijanom. Pati od hronične insomnije.

  U retkim prilikama kad izađe sa društvom, u džepu uvek nosi papirče na kojem je napisana njegova IP adresa, da mogu da ga vrate kući u slučaju da izbaguje i sruši se negde pored puta onesvešćen.

 13.    

  Zombi

  Kupovač alkohola u supermarketu.
  (Ništa drugo i ne kupuje).

  Odavno poznat radnicima u supermarketu, upečatljiv po tome što samo nanosi alkohol na kasu. Dugi niz godina ponavlja taj postupak.
  Poznat je i svim komšijama, jer stalno nosi kesu istog oblika iz koje se naziru dve tri flaše, iako se ponekad trudi sa ih sakrije jaknom koju prebaci preko kese.
  Svi se pitaju kako je moguće da je on još uvijek živ, a i njega je sramota što je još živ.
  Kada ga komšije sretnu nekada ga pozdrave, nekad ne, jer jbg. za njih je on zombi.
  Ali on zna da je kapacitet nobelovca, iako ne zna da objasni zašto tako misli.

 14.    

  Zombi

  Covek koga je smrt naterala da zivi.

 15.    

  Zombi

  Kombi pogrebnog preduzeća.

 16.    

  Zombi

  Notorna pijandura koja se tetura po ulici,dere se u prazno psujuci i ima hod i funkcije takve da deluje na zombija.Zombiji su takodje tesko mrtvosani likovi koji se vracaju iz grada retkost su sobzirom da vecina omladine zna kako da se napije za razliku od ove manjine koji zderu ko svinje ali su veoma iritantni jer im je tesko da hodaju uopste,kao zombi isto napadaju ljude na najmanju provokaciju jer nemogu rasudjivati,lako ih je ubediti u lazno da poveruju da je istina.

  Burazer:Vidi ti onog matorog on se netrezni vec mesecima a mozda ima i vise od godine.
  Ja:Ma pravi zombi ja uopte vise nemislim da je on ziv i ako je ziv da li ima dusu.Ma ajde iskulirajmo mi ovog lika treba nas smara.