Prijava
   

Zubato pivce

Pivce koje nije dovoljno odstajalo u frižideru, pa mu se ohladile samo etiketa i flaša, dajući tako utisak da je i tečnost idealne temperature.

Komentari

konačno nešto dobro večeras :D +

Čoveče, to je nezgodnije od zubatog sunca :) Suprotnost je prehlađeno pivce. +

Одлична! Омиљена.

Jednostavno i jebeno genijalno! Ovog čoveka treba uramiti!

Sereš, Prove, da je ovakvo simpatično poređenje napisao neki mlađani autor, a dospeo na naslovnu, popljuvao bi ga.

Svakako je kul i upotrebljiva defka.

Radjard je preduovita glava, možda i najjača na sajtu, i ova definicija jeste dobra pogotovo što je napisana pre 3 godine. Jako bitan faktor prilikom ocenjivanja, uvek pogleda pre koliko je napisana definicija A Agilni ovo što kaže za Prova, verovatno je u pravu lolo

Sisaj ga, Agilni. Definicija je onako montipajtonovski do jaja da je bilo ko napisao, a realno je dodatno do jaja što je RK napisao. Retko pljujem defke sa naslovne, osim ako nije Gugijeva ili baš sranje, mada i to ređe radim lejtli. Pored toga što se kurčiš, dođeš mi soma, tako da bolje paziš kako mi se obraćaš!

Jedi govna, u pravu sam :-*

Defka jeste do jaja, ali znam da ovakve redovno popljijes kad neko drugi napise.

Doma ti dodje Fejzara, ja sam zvanicno objavio povlacenje sa svuh funkcija kluba na vreme. Aha! Utata!

Ne znam da sam popljuvao skoro išta, a ova ima neku awwww dimenziju, jebem ga. Pljuvati ovo je kao jebati u dupe Vidu Ognjenović - zločin protiv umetnosti.

DE, de, defka je simpatična i toeto.
Radjard car, nije sporno.
Rađarde, sad možeš da staviš plavu kockicu kako se okreće navatar!

I ti si car, Counte. Nemoj da se ljutiš sad, jbg. Napisao sam i tebi na jednoj defki. :*

Upotrebljiv sleng, plus. Ono odeš na pivce sa nekim seljacima i kao ''u dobro vam bre ovo zubato pivce drugari hehe''. A oni te pogledaju, ''a što zubato? nije dovoljno ohlađeno tek ga stavismo u fižider, samo tiketa se oznojila.'' - ''Hehe, Pa kapirate, kao i zubato sunce , izgleda da je hladno a ustvari je toplo!'' -''pomešao si ti nešto sinko, zubato sunce izgleda toplo a ustvari ti se muda smrznu od ladnoće, aj drmni na brzaka i nemoj da ga tupiš više sa tim interneckim forama...''