Prijava
   

2:0 je najgori rezultat

Čuvena izjava bivšeg selektora Milana Žive Živadinovića. Pa sad, nije baš da je najgori, nekako, više volim da mi ekipa vodi 2:0, nego da gubi istim rezultatom, ali da je nezgodan, nezgodan je. Vodiš dva razlike, držiš sve konce u svojim rukama, tri boda su praktično već zabeležana, kad kurac. Neki slobodnjak, korner ili daleko bačeni aut u 80-om minutu, gužva u petercu, lopta jedva prelazi gol liniju i eto sranja. Panika se polako uvlači u redove ekipe koja je do malopre imala sigurno vođstvo, a protivnici osokoljeni ovim iznenadnim poklonom, kreću sa furioznim napadima i 2:0 se začas pretvori u 2:3.

A: E, 'de si. Sedaj. Šta 'š pit'?
B: Može pivo. Šta reče, šta se čeka?
A: Čekam, brate, još ovaj Tuluz, za soma.
B: O, pa super vode 2:0. Kolk'o to još, petnes' minuta?
A: Nemoj brate, znaš da je 2:0 najgori rezultat, hehehe.
Kladioničar za susednim stolom: Šta reče, mali, da čekaš? Tuluz? Pa, 'de si njh naš'o? Znaš li ti šta znači Tuluz kad se prevede sa engleskog?
B: Ajde bre, matori ne jedi govna, ne maleriši tu.
A: Vid' sad ovo 2:1, pa majku vam jebem raspalu...

Komentari

Tako sam jednom čekao Alkmar za pare i vodio 2:0 do 80. minuta. I na kraju 2:2. I izgoreo sam ali još k'o za kurac odem kući i upalim TV kad ono baš na Eurosprtu pregled te tekme. U 93. minutu protivnički golman došao u 16 i dao gol glavom......AAAAAAAAAAAA.....trauma.
+

Ja skoro nešto, pred kraj sad ove sezone, ček'o dvojku na Liona. Ista situacija, vode 2:0 i prime dva komada u 90+.

bravo.. cela istina ;)

Plus ko vrata! Mene Lion tako jednom zajebao...vodio 2:0 do 80. minuta protiv Nice i na kraju 2:2 i to za 3 somića.

Што волим што је ово неко дефинис'о. Случајно наш'о. Наслуш'о сам се овога, а и често био испаљен кад су неки водили 2:0 на које сам се кладио. +

U originalu je "najopasniji" :)

Kome dižeš ruke u živom zidu majku ti jebem

Jebo mu pas mater.