Prijava
   

Aktivizam

Poremecaj koji obicno nastupa u zavrsnoj godini srednje skole, a svoj vrhunac dostize tokom studiranja. U tezim slucajevima, aktivizam se nastavlja i posle skolovanja.

Simptomi koji ukazuju na ovo oboljenje ukljucuju nosenje sarene odece, crtanje "peace" logoa svuda po stvarima, zidovima, sveskama, ponekad i na telu i to trajno, verovanje da cete, ako se zavezete za drvo, spreciti velike drvnopreradjivacke kompanije u seci suma, svest o soku, tabuu i provokaciji u svim formama umetnosti kao jedinim i iskljucivim nacinima za resavanje nekog drustvenog problema, bacanje kamenica na organe reda tokom samita G8 verujuci da cete ih time zaustaviti u eksploataciji citavog sveta, verovanje u to da je religija izleciva bolest, te crtanje proroka muhameda i alaha u svrhu priblizavanja muslimana ostalim ljudima sveta, kupovanje karte za koncert U2 cime cete pomoci lecenju dece od tuberkuloze u africi, ostavljanje suludih grafita po zidovima grada, cije su kljucne reci "anarhija", "inicijativa", "sindikat" i "zastita", obavezno studiranje na filozofskom fakultetu.

U tezim slucajevima zabelezeni su jos neki simptomi koji podrazumevaju citanje marksovih dela i prihvatanje te ideologije, citanje bilo kakvih dela i prihvatanje ideologije uopste, dodavanje pseudonima uz originalno ime, sllusanje the smiths, a sve pod maskom decaka i devojcica naivnog izgleda i blage naravi, koji se pretvaraju u zveri kojima nisu ni teroristi dorasli, te napadaju rukama, nogama, oruzjem i vatrom svaki put kada maloletni senegalac dobije zuticu, ili radnici u grckoj podobijaju otkaze.

Bolest je neizleciva.

Komentari

Излечива је. Пустиш им Слејера и јебени хипици нестану!+

Bolt throwera pa da pa da se rese peace sranja.

Мада, Ментали... Ми смо пуштали једном Дулету који је ушао код ортака у радњу, а он је онај класичан нерадник и хипих одвратни са сламеним шеширом. И није хтео да напусти продавницу, иако смо Рејнинг Блад вртели толико да је и нас више сморило.

hipici, oni su izgleda cool prema svemu. Jedino mi se svidja kod njih sto nikad nemaju para, a uvek imaju trave :)

ahahahaha, nije bash tako, ali svejedno je smeshno xD veeeeliki +

i ja sam primetio ovo i to je 100% tacno .... lepo sroceno jedan veliki +

brate, svasta si ti izmijesao u ovom gore xD ima i tacnih stvari, ali tu ima i elemenata punka, hipika, volonterizma,... upravu si, i meni idu na kurac likovi koji kao brinu za ostatak svijeta, a zapravo im puca kurac za njima, ali, u Marksa mi nemoj dirat XD

uglavnom +