Prijava
   

Avtopat "Aleksandar Makedonski"

Ruralni auto-put koji prolazi kroz Makedoniju i delimično ide duž Vardara i spaja Srbiju sa Grčkom. Iako auto-put nema nikakve veze i nimalo ne podseća na slavnog Aleksandra Makedonskog, novonastali Makedonci se veoma ponose svojim auto-putem i njegovim imenom. Pošto se svaka moguća pizdarija zove po velikom vojskovođi, mora i auto-put. Da ti ne bi to slučajno zaboravio dok prolaziš kroz Makedoniju, država je smislila da na svaki pljuvometar stavi po jednu tablu i tako duž cele Makedonije. Ovo ih je sigurno koštalo mnogo, da na svakih metar stave po jednu tablu. Ali ne mari, nije bitno što auto-put ima više rupa nego švajcarski sir, bitno je jedino da se on zove "Aleksandar Makedonski"!

Zbog ove pojave, za nešto što je sveprisutno, nešto čega ima na svakom ćošku - kaže se da je "avtopat 'Aleksandar Makedonski'".

-Anastas, kako beše sinoќa vo disko?
-Super, Klime! Tolku mnogu pički bilo, očite da ti ispadnu, kako avtopat "Aleksandar Makedonski".
-Baš kako avtopat?
-Ama baš kako avtopat, sigurno su i bušne kako avtopat.

Komentari

A možda se zove Aleksandar Makedonski jer služi za osvajanje prostranstava. I ubija ljude!

Sad si sa Iraca prešo na Makedonce. :)

Хахахахаха, Црвени, немој ме вређаш! :) Ирци су Ирци, Македонце тако некад споменем.

Ne vređam ja, samo konstatujem ono što sam video. :)

Vidim tebe makedonija baš inspiriše. Jes' bio tamo skoro?
+

Хаха. Цоле, кул си аутор, али морам да ти напоменем да не сереш. Ова дефка је чисто просеравање. Наиме, пролазим цео тај пут уздуж и попреко неколико пута месечно, заједно са нашом јужном Грделичком клисуром, и могу да ти кажем само једно - ОНИ СУ ГА БАР ЗАВРШИЛИ. То је тај наставак коридора 10 који код нас на југу служи само за прање пара и низашта друго, завршавају га већ годинама, бар 4, колко ја циркулишем тим путем. Ја разумем да си ти у примеру хтео да спакујеш све то лепо у семи-сленг, и све је то лепо и фино изгледа на први поглед, ал' брате, мојне блатиш тек тако безвезе. Здруге стране они и немају ништа звучније од Македонског, да није он био би Тоше проески. Јес' да имају 2 наплатне рампе на дужини од 10км на том автопату, ал' опет су посо одрадили боље него МИ, што ће рећи лајк а бос, и милина је да се возиш тим асфалтом.

Среќни празници Цоле, се најубаво!

Па то што је бољи од нашег не значи да је добар. Ја сам овде направио пародију на њихову опседнутост Александром јер се ложе да су потомци античких Македонаца. А ако идеш туда, приметио си да је на сваком кораку та табла која је сасвим непотребна.
Хвала све једно за коментар и корекцију, среќни празници и сите најдобро.

Kod nas ce za koju godinu biti avropat Aleksandar Vučićovski.
Plus

и сите најдобро

Хаха ко'ко не знаш :П Сите је СВИ, а СЕ је СВЕ :)
И друго, које рупе то има на автопат? Има она улегнућа од камиона ал' то има на сваком нормалном автопату... Табла има свуда ал' ко што рекох, тај македонски им је нај нај, између осталог, и он је извикан, јер ево и Бугари почели да га присвајају тако да серем се у то.
И само да се разумемо, ја не браним Македонце ни у ком случају, ја нападам тебе. :)

И да знаш да имаш плус ш'о ти је Фрушчанте на аватару. Минус за дефку, ал' јебига, плус за аватара.

Океј, дао си -, твоје право. Хвала за аватар. :)

Vidim tebe makedonija baš inspiriše. Jes' bio tamo skoro?

Био за Нову годину у Грчкој па сам пролазио.