Prijava
   

Beograd

Pesma o istoimenom gradu koju peva rodjena Zitoradjanka, srpska majka Svetlana Ceca Raznatovic. Kao sto se pesme "Is this love" i "Love hurts" uvek se stavljaju na kompilacije "Rock Ballads", "Metal Ballads", "Best Power Ballads" i slicno, tako se i kompozicija "Beograd" stavlja u kompilacije "Vesele devedesete".
Naravno i za ovu pesmu postoji poseban ritual koji se mora sagledati i postovati tokom slusanja.

Primer 1:
Diskoteka BUS. 1996 g. 1h 16 min posle ponoci.
Sve ribe uz ovu pesmu OBAVEZNO igraju i glasno pevaju, pomno i pazljivo prekrivajuci prelepi, slavujski glas Svetlane Raznatovic, poznatije kao Ceca.
Uz strofu "Ovooo seeeeecanjeeee, rusii meeeeni sveee"... obicno se ribe hvataju za gornji deo grudnog kosa, ili za srce pokusavajuci da docaraju tu tragicnu atmosferu koju prezivljava glavna junakinja u pesmi. Sto se tice dela "Mooj Beoooograde, zagrli meeee..." - tu je vec potrebno rasiriti ruke i usmeriti ih ka nebu.

Dok ide ova pesma, ribe igraju dok tipovi pomno prate njihove pokrete i nemo klimaju glavom. Oni se oglasavaju samo na pocetku tokom jedne strofe.
"Znam za jedno ime, al` ga ne spominjem (i onda svi prisutni u glas) EE-E-EEE!"

Primer 2.
Ukoliko se nalazite u automobilu i slusate ovu pesmu, obavezno je otvoriti sve prozore na Vasim kolima i podeliti lepotu i tragediju, neizvesnost i agoniju ove prelepe kompozicije.

Komentari

Jebote, ala sam se sada ismejala. Hvala ti. :)

Vrhunski... Umro sam... :D

kako da podelimo sve ove genijalne komentare siroj javnosti!? zalosno je sto ovo ne moze da vidi cela srbija! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ lol lol lol postovanje ababovicu!

Hvala najlepse! :)

HAHAHAHAHAAAA
+++

Meni pripalo muka. Za definiciju +, za fenomen povracka

E, za ovakvu studiju je bilo potrebno proucavanje, bre, svaka cast, pokidala sam se!
+

e jebo si mu kevu, tacno slika sa svakog osamnaestog rodjendana u moje vreme! Bravo!

Samo dokaz koliko realnost zna da bude urnebesno smesna

hahahah

surovo istinito!

narocito ovaj opis... i ribe koje nisu vidjele BG rade isto...

izgleda BG zajebao mnoge :))

EE-E-EEEEEE!! to me kupilo +

Trebao si samo dodati da je pesma idealna za započinjanje legendarnih tuča kada je naručiš van Beograda ali svakako +

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Odlicna, kao i obicno Ababovicu.

Sve sami sabani i seljani gotive ovu numeru, a sto me najvise iritira je potenciranje te govedje numere kao nezvanicnu himnu Bg-a. Ocigleno ne zivimo u istom gradu, jer u ovom u kom sam ja odrastao moze eventualno "Dobro Jutro" od Corbe ili "Moja Draga" iz istoimene predstave da prodje kao takva, ali nikako neka seljopojka iz pickovca poput Zitoradja nece da mi peva o Beogradu.

Izvinjavam se sto prosipam hejt, ali jednostavno bih joj obe sise gurnuo u bulju marine tucakovic i prikljucio ih zajedno na steker zbog te seljacke numere.

Toliko.

+

Huh, davno omiljenovana :)
drago mi je da je došla na naslovnu :)

Ceca je najbolja kad 'mutiraš' TV. Zbog njenih tekstova i pažnje koja joj je data u medijima, došlo je do naglog porasta broja maloletnih i mlađih punoletnih sponzoruša širom Srbije, a i šire.
+ za defku, nemam duple naloge da dam još neki.

Zamalo da se ugušim. Vratio si me u prošlost i rasplako me, al' ne od sete nego od smeha!!! Užasi 90-tih. Inače nije istina ono za tuče, palili su se šabani i seljani i kod nas, u unutrašnjosti na ovu nagrdu, a i u Grčkoj se čula, nažalost...

kolko puta sam je negde cuo tolko puta sam opsovao! lazem,minimum 3 psovke po pesmi ,kad pocne ,kad se zavrsi i kad vidim seljacine kako se pale,a koreni im u pickovcu kog nema ni na mapi...

Odlična je, Beograda mi!!

AHAHAHAhahahahahaHAHAHahaHAHHAHA +++ ! :)

Na " Oni se oglasavaju samo na pocetku tokom jedne strofe.
"Znam za jedno ime, al` ga ne spominjem (i onda svi prisutni u glas) EE-E-EEE!" " sam već pao sa stolice a pao je i jedan plus i jedna zvezdica od mene.

HAHAHAHAH BRUTALNOO!!! Svaka cast! :)
Muskarci otpevaju :"Znam za jedan grad , pored je Beograd, znam za jedno ime, to Zemun je" i posle , ili klimaju glavom, ili je eventualno pomeraju levo-desno :D ahahhahaaahh
+

Баш неки дан стојим на железничкој у Новом Саду и пролазе неки мангупи у Аудију и иде та песма :) +

ahahah do testisa, pocepao si definicijom! :DDD

nije sama pesma tolko ni losa kolko je ruzan njen glas...http://www.youtube.com/watch?v=PlEr_t3lvOw

auu brate,svaka ti se dala !! + + + + +

to! pisaj! saraj! +

veliki + a bogami jos veci za Bushida

Kapa dole gospodine.

da, da, to je ta 2008...

Жива истина ++++++++++++++++

Ma da je u pitanju samo ta pesma od "srpske majke" Cece. I današnje nebulozne pesme se pevaju pune uzdaha i emocija od strane devojaka. Najgore od svega što one sebe pronalaze u tim pesmama, a kako i zašto samo one to znaju!
FUJ
+ i * za defku u svakom slučaju

Treba znati da je original trebao da odpeva DINO MERLIN, koji je i napisao pesmu, al kad je poceo rat pesmu je poklonio gorepomenutoj gospoji.

bash sam to hteo da kazem.
ironichno je da bi pesma imala sasvim drugi smisao da je otpevao mushkarac iz Sarajeva :/
(al jbg, sticaj okolnosti)
Ovako je postala to shto si definisao i svaka ti +