Prijava
   

Bijons / Bijonse / Bijonsi

Skup apgrejd Dželjane. Po MTVju to peva. Rođeta je verovatno od oca ili majke crne crnkinje pa je dugo smatrato da će poprimi taj natural luk-izgled, međutim dogodilo se opozitno drugačije. Na opšte čuđenje bliže rodbine u Njujorku gradu i one dalje negde u Africi, ali ne i one najdalje u Indiji, ona je naprasno pobraonela, dobivši miks boja mekog proliva i jačeg makijata. Glavni dokaz pronalazimo u onom njenom najnovijem od novijih njenih novih spotova gde se ona sva raščupana i musava od šminke valja po krevetu i razbacuje svoje smrdljive čarape i gaće po sobi i stalno krešti, kunući i proklinjući muža što joj nije valjda kupio dukate od zlata i šarene drangulje oko vrata kojepičke. U prilog tome sve više je primetno njeno druženje sa kojekakvim nastranim muškim koje oblači i nosi sekundarne sirovine, građevinski materijal, nameštaj, belu tehniku, kuhinjski i wc pribor, dok mu se autfit - "krik mrtvih krava" pere u mašini, sa bićetom koje voli da se jebava po nekim tamo žemskim zatvorima praveći kamene face u pauzama za poker. Posle video telefonom zove ovu pa pričaju kad će zajedno snime novi spot, pošto su prošli snimili nema ni 15 minuta. Dok mi dvaput dupe obrišemo papirom posle jednog kenjanja, eto nje već snimila šestotrijesdeved novih spotova, i još krešti, valjda oće nešto da nam da do znanja, šta li?! Njen ciganski pogled i osmeh nas proganjaju na svakom koraku. Tolko je svuda ima da više ni cigane na ulici ne možemo da gledamo istim očima,...dobro možemo.

Dželjana će ti promenimo ime da se zoveš Bijons,...od sutra boga mi!

Komentari

Predugacka def brate. AL plus svejedno

izvinjavam se novi sam ovde ://

Nije lose, mogao si malo manje pisati, a vise reci, bilo bi efektnije. Ali + svakako, iako sam je ranije voleo kao Djiljanu!.

Wojtece, ne zelim da te smaram, al moram da kazem. ali to i jeste poenta. ja nisam kopirao redom kao majmun, nego sam od razlicitih stihova iskombinovao i sklopio smislenu pesmu. ne znam, sta sam prekrsio. ne slazem se sa tobom da je ovo slicno kao to sto je neko ranije prekopirao. trudio sam se da ima smisla, vise od pola sata sam sklapao. molim te uzmi u obzir ovo sto sam rekao!

pogresno dozivljavas zenu, ona ima carski glas... mozda i ne mislis ovako, nego to radis zbog pluseva... -

Hvala ti dobri čoveče što me nasmeja.
+