Prijava
   

Biljana Topić

Srpska rekorderka u troskoku, koja je zauzela četvrto mesto na Svetskom Prvenstvu u Atletici koje se upravo održava u Berlinu, supruga atletskog asa Dragutina Topić, koji joj je ujedno i trener. Bronzana medalja joj je izmakla za 6 cm, a srebrna za 9 cm.
Neverovatna je činjenica, da je njen može se reći istorijski rezultat prošao maltene nezapaženo u srpskim medijima.
U njenom slučaju manje od 10cm ju je delilo od dočeka pod balkonom Gradske skupštine u Beogradu, ali nesumnjivo buljuk navijača joj poručuje:”Nastavi da treniraš!”

Prosečni srpski navijač:”Pu! Četvrta! Koj si kurac i putovala na Svestsko prvenstvo?”
Reservoir dog:”Svaka joj čast! Da je neko četvrti na svetu u pljuvanju u dalj, ja bih skinuo kapu, a kamoli u troskoku!”
Prosečni srpski navijač:”Kome bre da skidam kapu, kad ni medalju nije uzela?”
RD: ?????????????????????

Komentari

Možda im to bude porodični problem? I Top je umeo da se ukopa tu negde...;)

Ma, da je fudbaler, ne brini, imala bi status polubožanstva...
+

@iskusni interpretato
Da,da, ... brukao nas na Olimpijadi sa nekima tamo četvrtim mestima u cvetu mladosti sa 30 i kusur godina (inače on je moja generacija).

Veličinu ostvarenog rezultata uvek su nekako određivali "poluprofesionalni novinari-javno mnjenje" i psihozu takmičarima nabijali do daske. neki sportisti su se bolje, neki slabije snašli, ali četvrta mesta su uglavnom obezvređivana manje ili više. Lako se veže kod nas uverenje da smo bogom dani za velike rezultate i medalje, a to ne valja...;(

Sramota je da covek u 39-oj godini zivota, skace bolje nego momci u 20-im, to je dokaz koliko se radi u nasoj atletici. Za Biljanu se slazem sa Ćomijem. Mada, mogla bi da prebije ovu sto je osvojila bronzu, tad bi od drzave dobila milionce, ovako ce dobiti plaketu i pohvalnicu.

Sad otkrih koliko RD ima godina :)))).

@black_hole
Moja greška, mislio sam da je 1972. godište, a on '71 (stariji je od mene godinu dana).

Topić u poslednjih 10-tak godina najbolje skače u Srbiji, na našim mitinzima preskače 2.30 bez nekih problema, dok oni smradovi iz evrope i sveta vole i da provere sa čime se drogirao, pa pošto su ga već jednom navatali na nandrolon (mog'o je i nešto savremenije da koristi) naš Top više neće da rizikuje. Ipak je on bio juniorski prvak sveta 1990.

шта, и њој треба стан?
па зар није њен супруг добио један, додуше морао је да прода душу ђаволи, да уђе у ЈУЛ.

Доже, ево плуса.

Plus i bambi jer si mi definisao tetku :)
(kako to perverzno zvuči :D )