Prijava
   

Crna Gora

Premalo za drzhavu,preveliko za ludnicu. M.Beckovic

Komentari

kuchko jedna, pušti ti Matiju Bećkovića, njemu ako se u Crnu Goru ne sviđa, neka ide đe mu je guzici bolje. A teško bolje da će nać'.

Mensure mozes da popusis Matiji Beckovicu a i njegovoj cerci (O=

Hahahaaaa !
Sevaste kralju !
Ni Matija ne bi umeo bolje.

Mesho,da bi ova kuchka polemisala sa tobom,potrebno je da budesh puno pismeniji!

Jebiga kuchko, ja samo pišem kako pričam, ka' što reče Vuk Karadžić. Ili nije? Uglavnom, Matiji to ništa nije trebalo, ja čak i ne znam ko je on, ali čim tako priča, jede govna.

@Meщa :
Matija Beckovic je jedan pametan covek.
On je crnogorac koji prica sto ostali crnogorci nece ili nemaju muda da pricaju.

Mesho,jasno mi je da si nepismen,a sada vidim,i neusmen.Shteta shto ne znash ko je Matija Beckovic,bio bi ponosan shto ste iste gore list.A on bi se tebe stideo,bash kao i V.Kradzhic koga tako neumesno i nemushto citirash.Toliko od mene,ne zato shto zasluzhujesh ijednu moju rech,nego da pokusham da te malo prosvetlim.Mada,koliko vas je u mojoj Srbiji,takvih i odatle,malo je Djerdap da proizvede svetlo za sve vas.Ah,da,pa vi ste iz Crnjaka,kako god okrenesh.

Uuu, jeee! Zaboravio sam da rečem, zabolje me kurac ko je Matija Bećković. Fukara je fukara, ma koliko on poznat bio. A mene je milo što si pismenija od mene, posebno kad ne stavljaš razmak posle zareza i tačke. A ja bih volio da me prosvijetliš, nego me starh da oči nekome ne izbijem posle tvoje terapije prosvetljenja. Tako, pa manje slušaj druge a više mućkaj svojom glavom.

Zabole te? To mora da je fantomski bol...

hahahahahahaha... mesja je jedan od retkih ovde koji me moze zasmejati DO SUZA

Mesa+1

Matija Beckovic je poltron udbe,gmaz i huskac.Svakog kome je on gore list trebalo bi ga bit stid,a niko tacno ne zna cije je MB gore list jer je premazan vazelinom,gnjida.
A sto se tice toga koliko je crnogoraca u srbiji,a drugih narodnosti,nema razloga polemisati o tome.Vecina srba vodi porijeklo iz Crne Gore(NE obrnuto),tako da ih kompleksi velegrada tjeraju da pljuju po svojim korjenima,il ih mjenjaju po volji.Svako iz srbije ce reci da ima babu,djeda,mater,tetku,oca ili nekog iz familije koji je utekao iz berana,niksica,mojkovca,da bi odjednom svi postali rodjeni srbi koji su eonima u srbiji.
Manite se nebitnih sranja.

Mlohava_cuna :
Ja sam cuo da Asteci i Maje vuku korene negde oko Niksica...

Da.A englezi su srbi.

+ + + + + + + + +
+ + + + + + + + +
+ + + + + + + + +