Prijava
   

Dodji da slušamo ploče

Mama u odnosu na sve ostale "dođi da...". Potiče iz vremena kada se muzika zaista slušala, kada se sve radilo lagano i imalo smisao.

Komentari

eh mladosti, koliko sam puta ovo čula...omiljena+++

Nesvakidašnja. Gde si se toga setio?!

Sviđa mi se defka +++

ha, ova mi je među prvima. pa, ja sam stvarno slušao ploče, nije bilo diskova. neke imam još uvijek ali nemam gramofon. hvala kolege :)

ništa ne može zameniti onaj puckavi zvuk kad ploča dođe do kraja, a tebi lepo pa ti ne smeta što se čuje trktkktkk, trktkktkk, trktkktkk...

a gramofon mi je bio na podu i ležali smo oko njega. orao se i parket, ako me razumiješ :)

Svaka čast paninaro. Za trenutak sam ponovo postala dvadesetogodišnjakinja. +

tada, kada staviš ploču, pustiš je da odsvira. nikako nije bilo dobro da stalno prebacuješ, grebe se ploča, šteti gramofon, albumi su se slušali pjesma po pjesma, od početka do kraja, sa sve pauzama, kakko Bog zapovijeda, kantautor i aranžer. danas, pođem do brata, on mi se pofali da ima novi album taj i taj, pusti mi svaku pjesmu po 5 sekundi i još me pita sviđa li mi se. a vazda je bilo da ono što mi se svidii na prvi sluh kasnije mi brže dosadi a ono što mi u startu nije bilo nešto kasnije postane mnogo dobro. zato ovo danas nema smisla, jbm li ga. hvala :)

Čudno bi bilo to da svaka generacija smatra da je baš njihovo vrijeme bilo najbolje. Ne čudi zato što većina ljudi razmišljaju kao roboti (poredio bih im rezonovanje sa drvećem al ga drvad još nisu razvila). Čudi me ovakav otrcani klišee od tebe Paninaro. -_-

Čudi te kliše a ne čudi te što jebe koze? Crnogorci

Vukajlija je sazdana na klišeima. Evo, vidi Boksera.

Bokser je sazdan na krošeima.

Vaistinu Zhajk čuči u svakom Vukajlijašu.
I kenja.

paninara uhvatila nostalgija za 1954. godinom