Prijava
   

Državni Aparat republike Srbije

Primena:
Ovaj bežični aparat je visokotehnološko dostignuće i nastao je kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja mračnih sila koje profitiraju u kapitalizmu. Veoma uspešno se primenjuje u zemljama tranzicije, jer se u takvim područjima najefikasnije napaja radnim fluidima, odn. novcem.
Namena:
Aparat za usisavanje i isisavanje novca građana vakuumskim, nevidljivim metodama.
Tehničke karakteristike:
Tih, nepouzdan, veoma neekonomičan za korisnika. Vlasnicima Aparata donosi veliki prihod. Apdejt samog aparata se prenosi direktno preko Nacionalne televizije, sa veoma veoma zabavanim i interesantnim grafičkim rešenjima samog prikaza prenosa tog procesa.
Arhitektura Aparata:
Sastoji se iz niza uniformisanih delova, operatera, naizgled gotovo jednakih, koji se funkcionalno razlikuju po hijerarhiji i veštini. Veština im je umemorisana u specijanim centrima za funkcionisanje sa neprevaziđenim operativnim sistemima DEMAGODŽIK SPIKA™.
Održavanje Aparata:
Rezervni delovi bi trebalo da se menjjaju na 4 (četiri) godine, ukoliko ne dođe do komplikacije odn. koalicije samih rezervnih delova, koji u tom slučaju svojim slepljivanjem onemogućavaju vađenje i zamenu, pa ih je u takvim situacijama poželjno tretirati momentom sile, principom poluge sa radnim alatima koji se nazivaju kuka ili motika.
Uputstvo za upotrebu:
Krajnji korisnik pravilno upotrebljava ovaj Aparat samo ukoliko se pridržava sledećih stavki:
1 Ukoliko redovno sopstvena platna sredstva podmeće pod grlić cevi usisnog Aparata;
2 Ukoliko se redovno informiše o samom Aparatu putem Javnog medijskog servisa Republike Srbije Radio Televizije Srbije Repriziramo Tri Serije;
3 Ukoliko mu neizmerno iskazuje poverenje i redovno ga održava.

Zemlja porekla Aparata:
Designed by Euro-athlantic, Made in China

Komentari

Овај бежични апарат је високотехнолошко достигнуће

A možda je rešenje da se povežu žicom. Neko će reći da je metod zastareo, ali se kroz istoriju pokazao kao prilično efikasan!

Бодљикавом жичком? Не, ово је време безжичља.

Made in China ahahahahahahaha. Genijalna definicija plus i omiljeno!!!