Prijava
   

Englez koji se pravi Englez

Ulaznica u lijepi svijet krajnosti, sa sjedištem u prvom redu. Na sredini prvog reda. Proces uskakanja, zaranjanja, gubljenja i pronalaženja. I povratka na svoje.

- Ti si radio sa njima, kakvi su za saradnju?
- A što znam, i ovakvi i onakvi. Pregovarao sam sa onim Englezom, u startu katastrofa, čovjek se pravio Englez da to nije normalno, na čelu mu piše "ja nisam odavle", prvo ne zna šta nudim a poslije ne kapira šta želim, boji se sopstvenog potpisa, konfuzija. Ali kasnije, kada se otkravio, potpuno se istopio. Pravio se Englez za sve englesko, ne možeš prepoznati, kao da nije isti čovjek. Zove da se družimo, da se pije, jede, da se vrte peciva, da se čojkamo i junačimo. I nije uopšte loš, odlično smo se provodili.
- Da nije to onaj što vas sretoh prošle godine kako ga učiš da šmrkti rakiju?
- Taj, ne odgovara mu klima, stalno imao probleme sa sinusima, te ja reko' da mu pokažem narodni lijek iz mog sela...
- Majko mila...

Komentari

Šomi, obrisaću ti komentar, čisto da se ne čudiš

Pa da, umesto da komentare brise strucno osoblje, to sada rade ktitori tj. oni koji plate...

+
Шоми, ти немаш ниједну дефиницију, а по свакој се посереш. Дај напиши нешто, просветли нас. Кад је неко толико критичан, мора да уме да добро пише. :)

murinjo imam ali su obrisane, ko je ktitor neka slobodno prelista i uveri se da su dobre. A i nije tacno da se ja po svakoj *******, umem i ja da pohvalim kad je nesto stvarno kvalitetno, prelistaj moje komentare malo bolje pa se uveri i u to.

Evo Šomi, ja sam ti prelistala definicije na groblju. Toliko su dobre da ni jedna nema pozitivan skor. Jedna je na pozitivnoj nuli.

Penzionerko bilo kako bilo, svaka od njih ima odredjen broj pluseva. A to je ono sto odredjuje kvalitet. Minusi su u 90% procenata cisti hejt.

Ти си ониј 10 посто, вероватно!

Penzionerko bilo kako bilo, svaka od njih ima odredjen broj pluseva. A to je ono sto odredjuje kvalitet. Minusi su u 90% procenata cisti hejt.

Ко би тебе хејтовао? Ево, ја први из сажаљења ти дам плус кад год нешто избациш.

Šomi, danas mi se desilo nešto i upotrijebio sam ovu frazu. Sastavio sam definiciju najbolje što sam znao i žao mi je ako nijesi razumio ali ja ti je sigurno neću objašnjavati. I ja sam nekada bio početnik i brisali su mi definicije i trpio sam to ćutke (bukvalno, nijesam imao 50 poena za komentarisanje). obrisao sam tvoj post jer je to bio post nekoga ko nije ni pročitao deficiju. toliko. želim ti uspjeh u daljem radu.

Ма који курац му објашњаваш...

Bili, svi smo prijatelji ovdje :)

Стоји то, али не знам колико си упознат са његовим активностима по сајту и коментарима. Сугестија је увек добра, али некад не вреди. :)

ako ćeš da upoznaš knjigu moraš da voliš svako slovo, što bi reko onaj vitez što veli OM a ne NI. i on je dio vukajlije :)

Мудро збориш. Јебемлига, изгледа да један део књиге нећу спознати. :)

Slazem se sa ovom izjavom da smo svi prijatelji. Ko ne veruje, neka proceslja kroz moje komentare i uverice se u to: pljuvanja, vredjanja i omalovazavanja nema ni u tragovima, svaki komentar je samo iznosenje misljenja i pokusaj da se isto obrazlozi.

Ne mozemo svi uvek biti u pravu, ali svi uvek moramo imati svoje misljenje, jer to je ono sto nas razlikuje od zivotinja.

:извршава немо повлачење: