Prijava
   

fakultet

1. Institucija u kojoj je proces sticanja znanja uslovljen bespogovornim prihvatanjem autoriteta profesora i njihovih sumanutih pedagoških metoda kao i konstantnim preživljavanjem svih vrsta stresova i trauma ali sa nadom u bolje sutra: "Još samo da položim ova dva ispita a onda da zapalim prokletinju!".

2. Državni ili privatni istraživački centar gde se testira da li je tačno da ljudski mozak STVARNO može da apsorbuje celu knjigu od 800 str. prepunu irelevantnih i suvoparnih informacija. Postoji samo jedan način da se to utvrdi!

3. Jeftina žvaka za muvanje riba: "Ček', je l' si ti možda sa veterine? Jesam. Je l' bi mogla malo da mi izmasiraš pitona, nešto mi se skvrčio..."

4. Mesto gde idete kad porastete. Ili, mesto koje je bi bilo lepo posetiti barem jedanput u životu (zarad opšte kulture).

5. Skraćeno faks (eng. fucks), seksualni čin između vaših profesora i vašeg mozga: "Gde si? Evo me, jebavam se na faksu".

6. Savršen izvor informacija o svim predstojećim žurkama, okupljanjima i povoljnim turističkim ponudama.

7. Mesto na kome možete da dobijete i više nego što ste tražili:

"Oborio me profa pa nisam pala na ispitu" : )

Komentari

Primjer je plagijat.

Е, горња дефиниција је директно из мог мозга изашла. Требало ми је добрих 20 минута да је целу уобличим. Од прве до задње речи. Ако негде већ постоји оваква дефиниција веруј ми да нисам знао!

Ne velim ja za definiciju, vjerujem ti ja da si je ti smislio, ali je primjer preuzet iz vica. Ne obaziri se ti na mene, ja samo volim da naglasim ako je nešto ili neki dio nečega plagijat. Dobrodoša' na sajt!

neke stvari sa ovog spiska su me zaobišle tokom studiranja :)), al dobra defka +++++++++++

ma primer je najbolji