Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Не пишите кога желите да изубијате, већ шта желите да пpостанете.
Кад порастем волела бих да будем:
- дете какво је јавио
- пажљива као muskatla
- смерна као Dioklecijan
- одговорна као starlight
- харизматична као Reservoir dog
- неодољива као ЧИЧА
- оригинална као lemaja
- луда као струја тј. električar
- саветодавац као predrazinjo
- полетна као мици
- да постојим, ту негде, као Љача
- да изгледам младолико као Nikola SS 240
- своја као merci
- свестрана као Duncan Ferguson
И да ме буде баш брига што је он мушко
Ех, пусти снови...
Gitarista kao Džimi
kad porastem bicu kao moja mama, ali moja cerka nece otici u maline!!!!
edit: nece lepo da se linkuje, sunce mu poljubim kalajsano! http://vukajlija.com/otis-o-u-maline/165890
Нолајфер,као Мали Прст
Надам се да ће скапирати шалу везану за његову дефку.
ја још не знам шта ћу бити кад порастем...:(
али зато знам ја, чим онако читаш аватар, више него очигледне су твоје предиспозиције ;)
Šmeker kao MOGSHA
Ја знам да НЕЋУ бити плашљива као Неприлагиђена сигурно ;))))) (мислим на бан)
Кад порастем бићу велика. :)
Драго ми је што си и мене уврстила овде,сам не знам одакле ти идеја да сам одговорна? :))
Do jaja kao moj tata ... =D On nije imao net =D
Чича и електричар су забележени према затеченом стању, а остало ми тако делује на први поглед, без читања свих деф., ако хоћеш реци шта би волела да напишем, па ћу да исправим :)
Ма нека,само ово је први пут да ми је неко рекао (написао) да сам одговорна.Поласкана сам! :)
neko
Kad porastem bicu kengur
"- неодољива као ЧИЧА"
уф каква заблудааааа.......
а ја кад порастем желим да будем Србин ;))))...( знате ли овај фазон?)
Ко је Срба?
bicu trabant
Ти би да будеш Жељко или кажеш да је он Срба?
пс. па сто обриса пост
bas si neprilagodjena!xD
Greska u koracima. Autogol. Samodestrukcija . Samoubilacki automatizam. Ne znam ko je Srba. Hvala na komplimentu.