Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Значи, Србин не мора да пева, али ако није 100% доказани Србин, него је муслиман, е онда мора? Е то су та "патриотска" (под наводницима, пошто ниси приметио) осећања, оно најгоре ти је пробудио.
Нагледао сам се утакмица репрезетација и никад нисам видео да свих 11 играча пева, али тебе је Михајловић убедио да мора тако. И сад ће и после Михајловића, кад Љајић не буде певао код Друловића, гомила идиота бити у фазону "пу, говно турско".
А Синишина деца ће и даље причати италијански.
Nisi ukapirao već rekoh, da ne mogu da ti objasnim. Pitao sam kakva bi bila reakcija javnosti da Srbin ne peva ?
Boli me kita kojim jezikom pričaju Mihina deca, on ne spada u ljude koje cenim.
Ne znam da li ja spadam u tu gomilu idiota, ali ovakve rasprave su me između ostalog i oladile od Vuke...
Poenta je - potpisao je da će između ostalog pevati himnu, a nije. Potencirao je da ne želi da peva himnu svoje države, napravio od toga političko pitanje.
Nije me Mihajlović ubedio ni u šta, pročitaj pažljivije šta sam pisao, ako ćeš već da mi radiš psihoanalizu. Pročitaj šta sam napisao o reakciji Toleta, medija, igrača, javnosti (i ti si deo te javnosti, da li si kritikovao najavljenu obavezu pevanja himne?) na unapred najavljena pravila ponašanja.
Himnu treba da peva onaj ko hoće, ali ne sme niko da potencira da neće da je peva, ako bar ovo razumeš.
Sve se menja, ako dobrovoljno potpišeš nekakva pravila ponašanja.
Još samo jedno ću ti napisati - Ne mogu da vaspitavam tuđe dete.
Bogtejebo, ti od kako si se vratio na jebeni sajt samo nešto mračiš, pametuješ, glumiš dežurni glas razuma, jedino si ti u pravu....
Ae oladi malo, imaš ti godina dosta a ponašaš se ko nedojebani tinejdžer.
Nisi ispratio, kupio sam od lika profil za 20k.
EDIT: Za pametovanje ti odajem priznanje da si stručan.
Ja sam uz Mihin stav iako ga ne volim, da svi treba da pevaju himnu svoje države.
Kupio si ti moj kurac za 20k, loša ti je furka totalno od kako si se vratio.
Kud si pobjegao ko najveća pičketina, kud se vraćaš ko najveća pičketina.
Haos, maco, poradi malo na sebi.
Михајловић је увођењем тог правилника направио од тога политичко питање. И пре тога је било играча који су ћутали, али је Михајловић тај који је од тога направио проблем.
Nisi ukapirao već rekoh, da ne mogu da ti objasnim. Pitao sam kakva bi bila reakcija javnosti da Srbin ne peva ?
Искрено, не знам да ли је Пршо певао или није, а и заболе ме.
Не знам каква би реакције била, ајде реци ми.
@Skočimiš
Nisam kapirao tvoj odnos prema meni ni ranije, ali me to ne dotiče.
Da li je mržnja, ili samo antipatija ili nešto treće ne znam, a i ne zanima me.
Ne znam takođe ni zašto sam kao pičketina otišao, a ni zašto sam se kao pičketina vratio?
Neću sigurno tebi da polažem račune za svoj odlazak, a ni za povratak.
Ne znam da sam mračio uopšte, a pogotovo ne stalno, od kada sam došao.
Nisam ti se obratio, ti si došao na temu KK Crvena Zvezda u pokušaju da me podjebavaš, provociraš, šta li?
Sada se i ovde osećaš pozvanim da komentarišeš moje ponašanje?
U principu me ne zanimaš ni ti kao osoba, ni tvoje mišljenje, e sada ako ti ja zbog nečega smetam, pa to je već tvoj problem, a ne moj.
Доже, претпостављам да циљаш на то да би Хрвати реаговали још жешће, осули дрвље и камење и тако то?
Јел може неко да ми каже у којој то земљи фудбалери (или други спортисти) морају да певају химну? Питам ако неко зна, мени није познато.
Иначе било је на ТВ-у, нико према Уставу републике Србије нема право да те тера на тако нешто, Љајић би могао чак да тужи Миху, наравно да није појео говно са потписивањем тог папира, шта год то било.
ХРВАТИ ФАШИСТИЧКА ГОВНА, НАЈГОРИ НАРОД, НИЧЕГ ИХ НИЈЕ СРАМОТА
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
ЕЕЕ, ЗНАШ КАД БИ ЉАЈИЋ МОГАО КОД ХРВАТА ДА НЕ ПЕВА ХИМНУ?
Dože, izješćeš sva govna koja si izasrao o meni onomad, ima da opet škevćeš ko pravi ker, pičko jedna, sad se mutav praviš, a?
Nisam ni sumnjao, pizdurina jedna.
lolo koje prozivke padaju na temi Fudbalske repke Srbije :)
edit: Da nije ovo Tole namestio?
Dože, izješćeš sva govna koja si izasrao o meni onomad, ima da opet škevćeš ko pravi ker, pičko jedna, sad se mutav praviš, a?
Nisam ni sumnjao, pizdurina jedna.
S obzirom na visok nivo primitivizma koji si pokazivao i ranije, a pogotovo ovim postom mislio sam da te izignorišem (što bi svakako bilo najpametnije), ali nažalost nisam osoba koja tako lako uzmiče.
Ako troluješ, hahahahihihi svaka čast, ali meni to nije ni duhovit ni zanimljiv vid ponašanja.
Ukoliko ne troluješ stvar je mnogo ozbiljnije prirode, ili ti imaš neka šizofrena cepanja ili sam ja otišao sa mozgom u aut, svakako nemam predstavu o čemu ti to?
Linkuj komentar sa mojom uvredom tebe i ja ću javno da ti se izvinim i za to i za bilo koju uvredu. Ako ne bude tog linka, ili si lažovčina ili psihopata, svakako ne znam o čemu se radi. Nebitan si mi lik, i eventualno smo se sporečkali na temi KK Partizan (ili Zvezda).
Od juče ti si taj koji kevće, vredja me, a ne znam povod...I ranije si pokazivao sirovost, ali sad ga pretera. Ne mogu da se spuštam na taj nivo, dobićeš me na iskustvo.
Daj link pa da završavamo komunikaciju za sva vremena.
Ziv bio 100 godina.
Deco, nemojte da se svađate...
ДА САМ ЈА ЉУБИНКО, ШТО ОЧИГЛЕДНО НИСАМ, ЈА БИ ВАКО ИГРО: Стојковић - Ивановић, Суботић(пошто је он повређен онда јбг Бишевац или онај Митровић из Ваљадолида), Настасић, Коларов, назад Матић, напред Љајић, по крилима Тадић и Марковић и у нападу у пару Ђорђевић и Стефан Шћеповић. Ову двојицу бих увек у пару играо, ем због сигурности да ако сјебе један увек овај други постоји да исправи ситуацију, ем због тога што мислим да ниједан од њих не може да изнесе сам целу утакмицу на репрезентативном нивоу.
Ако играмо са једним нападачем, ту увек мора да буде искључиво Митровић, јер има муда, а и јер је говнар уображени који не би поднео да с неким игра у пару. У том случају бих играо 5-4-1 са три штопера
и Бастом и Коларовим као ултраофанзивним бековима. Баста ми је иначе до јаја играч, и много ми је жао што за њега јако ретко има места у стартној иако може да игра практично све позиције са стране. Углавном, нико не би имао загарантовано место осим рецимо Матића, јер им дишу за врат већ сам реко Баста, Ђуричић, Тошић, мали Живковић, Шкулетић, Гудељ, па чак и јебени Фејса који је почео много добро да игра у задње време.
ne seri lažni proroče
Jel zna neko ko je ovaj Milos Veljkovic iz Totema? Kao rodjen u Svajcarskoj, a igra za nas?
Ja prvi put cujem za njega.. Sta igra, i jel neko gleda kako igra?
Рекох тамо на другој теми, сећам га се још са оног првенства где смо узели злато, прошле године у Литванији. Још тамо су га помињали као великог талента који игра за Тотенхем.
Bas sam bio u soku kad je usao lik u igru veceras. SKK? :D A sta igra?