Prijava

јебем те уста балијска иди с тим на босна.ба да су срби криви за све.

LOL sto na bosna.ba ako i ovde prolazi?

да су нас укењали истина је. а тачно за два дана и парада и брат путин цар да реши ситуацију, и да парадом прође оковани брат премијера албаније лоло

Eво сад су на дневнику на РТС-у потврдили да је тролокоптер пуштен са крова цркве у Хумсој, а да је њиме управљао буразер ћиптарског премијера.

Pakao Juga
Znam ja kako idu te kazne.

Italija-Srbija, incidenti, Srbija kriva jer je Italija domaćin.
--------------

Srbija-Albanija, incidenti, Srbija kriva jer je Srbija domaćin.
--------------

Senegal-Kongo, incidenti, Srbija kriva jer je Senegal domaćin.
--------------

Jel sad kapirate matricu po kojoj se dele kazne... A ispali smo glupi joooj... BIA da se ubije decu im jebem nerođenu primljenu preko veze, grobovi im nepoznati bili, sve pare od plate za lekove dali, glave nek im budu manje od pesnice.

Brate, nemaju situacije veze jedna sa drugom.

Iako Italija snosi odgovornost za loš rad ljudi na stadionu, pretresanje navijača i loša reakcija policije, naš savez je odgovoran za navijače, uglavnom tako to ide, jer se po reciprocitetu dobija 5% karata, koje se daju savezu koji ih deli ili prodaje navijačima, time UEFA ograđuje domaćina od odgovornosti.

Ovde kod nas, jeste bilo provokacije, i videćemo kako će UEFA presuditi, a ako je tačna informacija da je stvarno šiptar upravljao zastavom, teško da na nas svaliti svu odgovornost, ipak je masa isporvocirana sa namerom da se napravi sranje.

Ne mora uvek u svemu teorija zavere da bude, mada ako mi budemo proglašeni za krive/odgovorne, počeću da verujem, bar po malo.

A slažem se da je policija nesposobna, i da je morala i ovakvu situacija da reši što pre, to jest da spreči, da do nje uopšte i ne dođe.

и да парадом прође оковани брат премијера албаније лоло

Da ga zakače za neku cigansku frezu i vuku po Novom Beogradu, ko onomad Ahil Hektora.

а тачно за два дана и парада и брат путин цар да реши ситуацију, и да парадом прође оковани брат премијера албаније лоло

Јел ово на КЦН уживо Анђус?

Popišaše nas pravo

Aste dosadni što su nas popišali ne transferišite.

kurce se coveku koga zovu biceps

kurce se coveku koga zovu biceps

TKO SU OWI

Pupin i Karađorđe, poyy

KURCIS SE KEVI KOGA ZOVU PROVALJEN BICEPS

Dajte link za anđusa

U centru Prištine počelo je slavlje, uz vatromet, udaraljke i uzvikivanje "Albanija, Albanija" posle odluke da duel Srbije i Albanije u Beogradu bude prekinut.

brate oni su stvarno isli na prekid meca. koji siptari jebeni

Samo žalim što ne dadosmo gol na vreme...