Prijava

kolarovu otkada je dosao u siti fudbal nije ni na pameti.uzeo pare,a trcka po terenu da bi mogao da gruva po lopti.ko kada imas najveceg debila u razredu,a on ima sutinu,pa stalno nabija ka golu.nebitno kom.

Ма јок, ко што робијаш кад га пребаце у други затвор избоде првог лика који му пређе пут да покаже колко је зајебана глава и створи репутацију, тако и Пеп циганин кад дође у нови клуб промени неком играчу позицију из зајебанције чисто да се људи чешу по глави и разглабају какав је тренерски маг и иноватор.

Pa dosta je igrača prelazilo uvek sa beka ili zadnjeg veznog na štopera ili libera ranije. U fazonu, natrčao se on dosta, neka sad smiruje igru malo.

A Kolarova nema šanse da zavalja za neke pare, lik je odbio par timova letos jer ga boli kurac da prima manje para. Jebe mu se za fudbal više. Kad mu istekne ugovor, ili će u Tursku / Grčku da se zajebava ili će u Kinu, da uzme još koji milion.

Вала лакше ми је да гледам Стојковића на голу него Ивановића и Коларова на терену. Две штеточине сплаварске. Првом најважније да дође у Београд да јебе своју матору швалерку, а онај двоглави Арапин само сеје децу, не зна се ни која му је жена, ни која му је швалерка.

jel si ljubomoran?

Deril Marfi opasna igračina

Jeste, oće i on da jebe marijanu.

Kolarov se kao pravi patrijota i velikosrbin bori protiv bele kuge plodeći spalvarke koje ne bi ovako u normalnim uslovima nikada rodile da ne pokvare figuru. I mesto da mu kaže čovek "fala"...

jel si ljubomoran?

На кога?

Jeste, oće i on da jebe marijanu.

Значи, сви знају да пумпа Маријану Костић Матеус...

pa na jebače, nećeš na Boxora valjda

sketch, box ljubi brt

Значи, сви знају да пумпа Маријану Костић Матеус...

Brate, njoj je to ceo posao u životu, jebe se i naplaćuje to obilato. Koletu je rodila 3-4 komada dece, uzela mu debele pare, plus mesečnu apanažu, od Mateusa je uzela prezime (ne bi me čudilo ni da mu je platila da zadrži prezime) da bi mogla i po svetu da se kurči i da digne sebi cenu. Uz to povremena jebavanja sa Ćomijem megatrendom (dobila da bude profesorka neka tamo), raznim fudbalerima i sličnima su tu za lovu, usluge itd.

A Banetu je eto, verovatno interesantno, a verujem da mu nije prvi put da jebe sa strane. Isto kao i Mihajlović što jebava razne Soraje i slične, odgovara njemu, odgovara njoj, odgovara i njegovoj ženi koju jebe neki mlađi, a i Siniša joj već dokurčio (ko zna kakva je seljačina u kući ovako).

brate,ko da si u svetu zaposlen,a robert coban ti najbolji drugar :p

Hahaha ma jok, samo gledam šta radi srpska elita. A i većina ljudi iz moje okoline su takve tračare, da ne možeš, a da ne saznaš ko se sa kime jebe i sl.

dajte jos neke glasine ko koga jebe, ne mora samo o fudbalerima...znam da dusan tadic jebe daru bubamaru vec neko vreme

Bata Mirković i Niša Saveljić u Hajatu sa Nives Celzijus, dok Ivica Kralj nije hteo.

A jeste Bata Mirković totalno u nekom kurvar fazonu uvek bio xD

A jeste Bata Mirković totalno u nekom kurvar fazonu uvek bio xD

Toliko da je i Jarnija morao da mune za jaja svojevremeno xD

Iks bio nacrtan, iks je bio i zaokružen.

ima muslin neke interesantne takticke zamisli.
nesto kao mi smo juventus,samo nemamo te igrace i ne igramo dobro.
ako neko prati.
na golu stojke magija,u napadu nepokretni mitrovic.