Prijava

Maksimović-Nastasić-Rajković, da se ja pitam. Potez kapitena nema šta da se komentariše, ja sam u istoj situaciji bio protiv Rogače podno Kosmaja pre dve godine i postigao zgoditak XD

Ono ne sme da se promaši, jbg.

Ne zameram mu, njegovo nije da postize golove. Nasa skola fudbala nikad nije pravila totalne fudbalere, vec usko vezane za poziciju. Kapiram da mu je trener nekad dobacio kao klincu - Bane gde ces u napad, tamo se razmislja. I sad se odsece kad vidi gol.

Čovek je bio napadač u mlađim kategorijama.

supacki je odigrao,al ima on jos kredita.
moze za stopera da zove i pejcinovica.i maksimovic da igra prvu.
i radoja super igra u spaniju,a onaj pajvan ga ne zove.

Sanitarni čvor
rukavina bekcina.igrace nam i sledece kvalifikacije.
stimac u fudbalu.trudi se i ima srce,a pojma nema.

Lol to su stalno svi treneri potencirali za bekove - nume, al ima srce i muda. Fazon kao Toričeli i tako neki.

Niko ne komentarise potez kapitena? Toliko mi je antipatican Ivanovic sa onom buljom i krivim nogama, bukvalno bih voleo da sledecu tekmu stoperi budu Vukovic-Mitrovic-Nastasic.

Ivanović se prekurčio nešto, to će mu i u Čelsiju doći glave. Pre bi Tomovića trebalo zvati, možda pokušati i sa onim likovima poput Spajića što je u Anderlehtu sad i sličnima, čak možda i Vilotić, lik je solidan u Švajcarskoj. Isto i Kolarov. Što dalje od reprezentacije.

Nego, vezano za Ivanovića, Kolarova i pravila u premijer ligi. Ako oni imaju ugovore na još 2-3 godina, a ako ne igraju za reprezentaciju više, da li englezi mogu da ih poteraju iz klubova? Ili imaju neke povlastice jer igraju tamo već 6 i 8 godina.

na spajica sam zaboravio.on je dobar.
ja bih licno zvao skuletu u napad.igrao bi bolje od mitrovica sigurno.
mitrovic da nije lud bio bi igracina.ovako ce biti baloteli za sirotinju.

Što ne igra Kolarov, je l' još on u reprezentaciji?
Idelne vremenske prilike za njegove šuteve iz daljine. Šutaj dok ne uđe, bolje i to nego onako da se gube lopte.
I gdje je Basta? Kad god igra reprezentacija, on povređen. Je l' igra on još?

Mitrovic ima zivcani problema, ne treba ga zvati...

Kolarov odrađuje kartone, Basta posle onog meča sa Portugalom, bolje da ne igra više nikad. Ja ne znam kako lik napravi takvu karijeru...

Basta znaci Dosta na italijanskom, pa im zato zanimljiv

Basti je Nađ namjerno ruku slomio.

basta igra preko 10 godina za reprezentaciju,a otprilike 1 nastup godisnje u proseku.uvek je tu.svetsko,kvalifikacije,a ustvari nikada nije tu

Basta znaci Dosta na italijanskom

na italijanskom

Ja molim Boga da glupo troluješ. Blam me 95% stvari koje napišeš su retardirane, al ne seltik retardirane skeč, nego neko napinjanje da kažeš nešto pametno, i posle te kao svi sprdaju jer imaju nešto protiv tebe.

Miki mogu da ih povuku za kurac na osnovu toga dal igraju za reprezentaciju. Tj. to je bitno fazon prve dve god. ili tako nešto. A inače ova dvojica imaju do leta ugovore (možda Kolarov do kraja '17).

Od ovih igrača koje trenutno imamo, dobar tim bi mogao da sastavi eventualno pokojni Lobanovski i to pod uslovom da mu 90% igrača ne crkne na prvom treningu.

To onaj što je otkrio Ševčenka?

Niko ne komentarise potez kapitena? Toliko mi je antipatican Ivanovic sa onom buljom i krivim nogama, bukvalno bih voleo da sledecu tekmu stoperi budu Vukovic-Mitrovic-Nastasic.

Komentarisao ja. I sada a i ranije sam rekao da ga treba razalovati i pustiti da se posveti klupskoj karijeri. Muflon mutavi sremacki i on i ortak mu sa leve strane

Na kolarova idiota mislim

Немој Псето, тек је Гвардиола променио Коларову позицију, видо у њему нешто што други нису петнаест година, саће крене да плоди.

Jes, vidio, kao i sa Mihom što su vidjeli, pa ga obrnuli na štopera i produžili mu karijeru za još nekoliko godina.

Video da proba da ga zavalja ko stopera kad ga niko nece ko beka