Prijava

I koje kafe pijete?

Koji su po vama najpozitivniji efekti konzumiranja kafe, a koji najnegativniji?

u proseku 3 nesa sa mlekom u nekoj dzinovskoj solji (kao dve za caj) i jednu tursku u solji za caj.

iako se kafa vezuje za rad ja sam primetio da me generalno dekoncentrise. mislim da pijem zbog ukusa, ne zbog efekata.

Ne pijem kafu. Nisam otkrio nijedan pozitivan efekat.

Попијем једну ону геј 3у1 у оквиру јутарњег кафа/пљуга ритуала.

MLogo. Bar 3 kuvane u dzinovskoj solji i po koji produzeni espreso. Nema efekata za sad :) Ako pocne nesto cudno da se desava saMnom, javicu :)

Не мож то без спида.

To nesto iz iskustva? :)

Nekad nijednu, nekad po 3. Bilo Nes, Jacobs ili tursku... Čak mi je i nebitno da li je gorka ili slatka. I ne znam zašto je pijem, kad ne mogu celu noć da zaspim od nje.

суше му се уста

Turska, jaka, šolja veličine omanje dečije glave, dve kašičice šećera, minimalno tri puta dnevno. Rekord mi je osamnaest. Kafu pijem samo zbog ukusa, jer i bez nje patim od nesanice.
Živela kafa i živele plantaže. Jednog dana posedovaću plantažu kafei sve ću da vas zovem da pijemo najbolju berbu, a Kaizenu ću da dam i da ponese koje kilo. Obični smrtnici dobiće po 200g.

Ахахахах, која си кафохоличарка. 18 кафа...
Ја попијем нес понекад, углавном на факсу кад кад имамо паузу.

Meni prete zabranom pijenja kafe, samo to utiče i dopire do mog mozga.
♥KAFA♥
Ajoj, a Milka sa ukusom kafe!

Обично се сведе на један продужени еспресо са хладним млеком на послу, густирам чуку времена уз новине... шећера никад не може да буде превише, кафа никада не може да буде преслатка... волим помешан укус шећера и кафе :)
Некад и кући "падне" и неки хладан нес, онај из кесице, на "3 у 1" фору :)

Ahahahaha, kaizen, merci i pogotovo Crna Bo su najjači...podsećate me sad na onu epizodu iz Futurame kad je Fraj popio 300 šoljica kafe i onda ko Neo Matrix spasio situaciju :)

al 18? džinovske kafe za čaj? carski!

Ovde kolko vidim imam isti ukus ko Ivana, al dok sam živeo u cimerskim uslovima, nismo mogli samo pare za kafu da nađemo, ja sam se prvo moralisao, kao pijem samo jednu i to ujutru, a onda me uzelo po svoje i sad pijem kako i koju kafu kad stignem, može i te gej varijante i espresa koje ste naveli.
Al turska kafa je turska kafa, i to samo kad je gorka, pijem sa vrlo malo šećera ili bez, jer ako mi neko skuva slatku kafu, to za mene nije kafa, nego slatkiš, i iscimam je na eks :)

Inače, što se efekata tiče...ponekad mi se desi da ne mogu da se uspavam, inače ostalo je kul...i volim kafu da pijem kad sam mrtav mamuran, znam da kao ne valja al volim :)

Kafa, moja velika, ali baš velika slabost. :)

Uglavnom popijem tri kafe dnevno. Retko više, gotovo nikad manje.

Najradije pijem espreso, ali ga pravim kod kuće, italijanskom kafetijerom (mokom). Dugo dugo sam verovala da je Illy bez premca, međutim nedavno sam otkrila novu mešavinu, Lavazza Rossa, i zaljubila se.

Toliko volim kafu da kad idem uveče da spavam, ja se jutru radujem zbog te prve kafe koju pijem u tišini.

Veliko mi zadovljstvo pričinjava i lep servis za kafu, pa sam pre jedno dve godine odlučila da Herendi i Žolnai, koji su mi baka i deka spremili za štafir (ovo taaaako čudno zvuči), koristim svakodnevno. Svakodnevna upotreba, nažalost, povlači za sobom i lupanje šoljica i tanjirića, ali šta je-tu je. Ja dobila, ja polupala.

Najpozitivnije dejstvo kafe je to što mi donosi dobro rasploženje, a najlošije je to što sam navučena, pa ako ne popijem kafu do 14.00 časova, dobijem glavobolju.

Ako budete navraćali u Novi Sad, javite se, da vas ponudim kafom. :)

Najpozitivnije dejstvo kafe je to što mi donosi dobro rasploženje, a najlošije je to što sam navučena, pa ako ne popijem kafu do 14.00 časova, dobijem glavobolju.
Ako budete navraćali u Novi Sad, javite se, da vas ponudim kafom. :)

Izuzetno lepo napisano :) pogotovo ovaj drugi deo :)

eto, to je jedna od negativnih posledica ispijanja kafe :)