McDonalds WC 2010 fantasy
  • Negroidno Govedo

A evo rezultata i ovde, ja mislim da će Peki d boj to da odradi stručno, ali nije zgore da napomenemo da je Dvajt osvojio duplu krunu.

I u ligi, i u kupu.

Čestitke svima koji su u vrhu naravno...(da ne nabrajam, Peki će :P)

• Negroidno Govedo

Pogotovo čestitke Dvajtu (koji kad se uzme i ono drugo takmičenje, bar po mom skromnom mišljenju biva prvi Vukajlijaški šampion).

• Negroidno Govedo

Moderatori su javili, da je sve proteklo u najboljem redu i da će neko od njih uručiti medalje, vaučere i rečnik Ivana Klajna najboljima.

• Gianfranco Zola

Честитке Двајту, као и Гвозденовићу и Влајку за прва три места у купу, а такође и свима осталима који су играли фантази, а ја сам задовољан што сам освојио 5. место. :)

• casperkaz

svaka cast Dvajtu
    cestitke Gvozdenovicu i Vlajku

• Negroidno Govedo

Hvala obojici, a kaspere da si se ranije uključio svašta bi i u ligi napravio :)

• Gvozzden

Do jaja zezanje. :)
    Bravo Dvajt,dobro je finale bilo.

Mogli bi neki duži kad krenu prvenstva.

• Dvajt

Hvala svima na čestitkama, bilo je odlično i tesno takmičenje. Zadovoljan sam rezultatom, ali pitanje je šta bi bilo da su se Kasperkaz i Stiven priključili ranije i Frenki nije zapalio u nepoznatom pravcu posle grupne faze. Ali to naravno ne znači da će moje kurčenje biti išta manje. :)

Svaka čast svima na borbi i fer pleju i to.

• Dvajt

Da jebote, kako komesara da zaboravim. :) Svaka čast Pekiju na odličnoj organizaciji i vođenju turnira.

• Пд

Хвала Двајте, хвала. :)

Честитке Двајту на титули, хвала осталима на учешћу, надам се да је било добро. Ја тренутно нисам кући тако да нећу моћи да апдејтујем табелу але одрадићу то првом приликом.

• Стеван

Двајте, свака част. Честитке и осталима, и надам се да ћемо се такмичити кад почне Премијер лига.