Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I ja odustajem, zamisli zovnes me negde kod tebe i onda moram da te zadovoljavam po celu noc, a ja to ne volim da radim sa nepoznatim prokleto seksi ribetinama.
Gazdarice, jel sve u redu? :)))
Ja ne obozavam,mene drugi obozavaju :)
@sevast
Samo na seks misliš....CCCCC
A sta dobijam za uzvrat ako udjem u klub obozavalaca
Регулиши, менаџеру...
Ajde corleone koliko kosta
Sevaste , ti možeš da budeš član bez provere dosijea:))) ti si lik koga gotivim odavno:)
Dakle...imaš jaku vezu:)
Mislim da se Artemida ne bi slozila :) izgubices posao, bolje nemoj :)
У то не улазим, зато имам менаџера...
I ovde vlada korupcija...
r.d. ja ne mislim samo na seks nego samo na artemidu
Ostali..mogu da uplate po 100€ za formular pristupnice, što ne garantuje da će formular biti pročitan.
Žao mi je gospodo, zvezda je u velkoj gužvi.
Privremeno prekidamo press konferenciju:)))
@sevast
A ja razmišljam o tome ko li je devojka sa njenog avatara?
Ja razmisljam o tome svaki dan, Artemida ja verujem da si ti simpaticna, ali kada bih video ovu sa tvog avatara na ulici pocepao bih je kao svinja masan dzhak.
http://i39.tinypic.com/2vws5fk.jpg
ova devojka?
Ako uspeš od njenog gorile :)))
Da, dobar pokusaj, ali i ja dalje mislim ono prethodno, posedovao bih je, ali tebi artemida svaka cast sto si je progurala ovde na vukajliju, imas bar dobre definicije :)
Vidi je ko neka machkica, machkica slatkica.
Kakav spoj intelekta i lepote ...ah. Ma ostao sam bez teksta, a to je prava retkost. Odoh da radim.