Prijava

Давид
те што се гурају по тим организацијама одборима кадровима удружењима (осим спортских) парламентима су у 90 посто случајева највећи црви и пичкице људске.

Грањка
буди човек од знања и речи, ради напорно и успећеш у науму да радиш оно што волиш.

Увек буди у оних 10% који ваљају и не обраћај пажњу на оних 90%.

како мислиш? јер су то врата за даље полтронисање на вишим инстанцама као што су политичке партије и слично, дакле гарант бољег запослења и сличних користи. често су ти парламенти и сродне организације обични регрутни центри за страначке војнике. гадост једна људска. при том су у питању, опет кажем, у већини случајева, класични полу интелектуалци, тј. тип људи који су сисе по природи, често малтретирани у средњим школама итд, али образовани, и читаве организације су такве. а најгори од најгорих су либерално - либертаријанско - еу - нато - људска права рганизације, ту обитавају такви црви да ми се јебено гади. мада истини за вољу и ту има супер, добрих глава али јебига.

едит: слушај га овај грањка што ме као саветује оби ван кеноби.

Granjka, svi znamo ko se zapošljava po katastara i tako sličnim ustanovama. šta si ti morao da uradiš da tu upadneš?

Пани, како ти замиљшаш да се неко запошљава у таквим установама?

Ја сам се запослио преко јавног позива Републичког геодетског завода. Мислим, да те обавестим, не можеш се на други начин запослити за стално у таквој установи.

mojne meni tu priču, Granjka. ližeš se sa ovima na vlast 100%.

Ти све сређујеш на лизање. Следећи пут пробај преко конкурса.

ne radim ja u državnoj službi i katastru, Granjka, no ti. kada ćeš početi da odgovaraš na pitanja umjesto što tim bijednim diverzijama zamećeš trag?

i dalje tvrdiš da si se zaposlio u državnoj službi preko konkursa?

EDIT: NENAMJESTENOG KONKURSA

Ја сам се запослио преко јавног позива Републичког геодетског завода. Мислим, да те обавестим, не можеш се на други начин запослити за стално у таквој установи.

lolčina

Не радиш зато што си лизао, уместо да си конкурисао. Зато ја радим, а не лижем, док ти лижеш, а не радиш.

Тврдим да сам се запослио преко конкурса, јер другачије не можеш да се запослиш за стално. Конкурс јесте био намештен, али не за мене - прошло је 10 кандидата, а ја сам се запослио на основу ранијег приправничког стажа и дипломе - 9 су наследили место својих родитеља који су одлазили у пензију, а ја нисам имао ту никога. Знам да ти то не можеш да прихватиш, зато и даље лижи.

ЕДИТ: Ниси у стању да схватиш да републички органи (катастар нпр) немају везе са локалним самоуправама и оне (ЛС) немају ингеренцију над њима (РО). Али како да ти то објасним када немаш државу и не разумеш се у државну управу? За то је потребан макар 1 век постојања државе и историје. Извини. За 50 година ћеш знати.

baš si srećan, Granjka, što si dobio taj posao. kakva je plata? :)

Лепа је. 45.000, али ће сада да је срозају за 10%. Уствари, Господар не смањује плату, него немају са чиме да исплате, па онда тај недостатак називају "штедња".

E ne jebite ljude ovde sa predlozima nek upisu megatrend ili singidunum i a u kurac. Zadovoljice matorce sa najmanje ulozenog truda a to je i jedini razlog za upisivanje fakulteta ako nemas vezu. Sa druge strane ako imas vezu upisi sta hoces svakako ces biti primljen a onda ti je opet fazon megatrend najbolji, najbolje su picke tamo.

Мислим, да те обавестим, не можеш се на други начин запослити за стално у таквој установи.

http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/zakon-o-planiranju-i-izgradnji-tajkuni-velja-ilic-gradnja-1348520572-211970.jpg

Ima li ovde studenata germanistike?

Ja više nisam, ali kapiram da mogu da pomognem.

^ Gde si završio germanistiku? Zanima me u NS. :)

Da li postoje ispiti koji se polažu na nemačkom jeziku?

Ne, samo na šatrovačkom. Naduvan.

Ma, ja sam studirao u Beogradu, pa batalio posle godinu i po, zaključio da nije to za mene. Grupa predmeta Savremeni nemački jezik se delimično polaže usmeno, ali je to povremeno čista formalnost, tipa, pričaš na nemačkom o nekoj temi koju si prethodno spremio u vidu seminarskog. Uglavnom izvlačiš tekst, pročitaš ga, pa prevedeš i prepričaš, ili izvučeš sličicu, pa opisuješ šta vidiš na njoj. Za NS nemam pojma, jebiga.

Sto bi se na germanistici pricao nemacki? Jel u kelnu studiras?

batalio posle godinu i po, zaključio da nije to za mene.

ja sam zaključio da si probisvet i lenčuga lolo