Prijava

Titan pogodio. Cerajte dalje ako ocete, idem i ja da jebem kladzoa

Ovaj napadac legenda je kluba koji se takmici u 1/8 finala Lige sampiona. Prvi je igrac koji je igrao ukupno 100 utakmica za dve razlicite reprezentacije. Najveci uspeh u karijeru mu je osvajanje kupa zemlje u kojoj je proveo celu karijeru, u kome je ucestvovao golom za pobedu. Igrao je za samo dva kluba u karijeri. Za prvi, koji je trenutno drugoligas je nastupao 7 godina, a za drugi preko 10, gde je na svakoj drugoj utakmici postizao golove, a odigrao ih je preko 350. Ko je on?

dobro, zbunio sam se, pošto kontam da je finale lige šampiona puno jače od njemačkog jebenog kupa

Kako su popularno nazivali mađarsku fudbalsku reprezentaciju u periodu između 1950 i 1956 kada su nanizali 32 uzastopne pobede?

Mađarska laka konjica.

zar nisu magicni madjari? :)

tj sad guglo pa naso... madjari bili nekad dobri u nekom sportu sto nija bacanje koplja.

Ajde jedno košarkaško. Koliko je igrača u istoriji NBA uspelo da ostvari kvadrapl-dabl (možete i ne morate imena). Nije teško, samo malo istraživanja.

TO sad Dejvis uradio jel?

Ajd neka bude 7

zar nisu magicni madjari? :)

E, znam i za taj naziv i za moćni mađari, zlatni tim itd. ali u knjizi nekoj fifinoj mi piše ''laka konjica''.

Koliko znam Dejvis nije to uradio, a 7 nije tačan odgovor.

Pa sad je nesto bilo.

http://sportal.rs/news.php?news=141993

Nije to to?

Ajde neka bude 9

Glavni to nije tačan odgovor.

Bvdlga nije Dejvis uspeo to da uradi. Nije ni devet.

Kvadrapl-dabl podrazumeva da imaš 10 i više poena, skokova, asistencija, blokada ili ukradenih lopti. Znači četiri od pet kategorija trebaju da budu 10 i više.

EDIT: Bvdlga nemoj više da čitaš Sportal. Ovaj tekst koji su napisali odiše ozbiljnim neznanjem, a dovoljno im je bilo dva klika mišem da bi imali dobru informaciju.

evo kvadriram
nek bude 4

Glavni pogodio si. Četvorica koja su to uspela da urade su Nejt Turmond, Alvin Robertson, Hakim Olajdžuvon i Dejvid Robinson.