Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jeb'o te život! Ili sam ja prekratko ovdje,ili sam svetac među vukajlijašima!Nit' imam dupli,nit' koga hejtujem,nit' štelujem omiljeno,nit' se ulizujem novajlijama za koji plus...ma ništa.A možda je to moj najveći grijeh.Nit' smrdim,nit' mirišem...Hm,sad mi smrde noge,čini mi se...
Jednom sam hejtovao LegoKockara,valjda zbog toga što me je iznervirao na jednoj Ekspovoj definiciji, i iskupio sam se tako što sam mu posle lajkovao isto onoliko koliko sam mu hejtovao...(jebiga grizla me savest)
Jednom sam slučajno omiljenovao svoju defku.
Zamolio sam jednom ortaka da mi prokomentariše defku, izreklamira je ili bilo šta(čak i u negativnom kontekstu) jer mi je skor bio 4:5 posle skoro celog dana(bolje da sam u minusu 70)...
Jebao sam "Auditek" vufer u onu rupu pored onog sranja za zvuk...:P
zasto sam ubedjen da je ovo istina..koliko god bio onaj sto se plezi na kraju...
Зато што ти такве ствари не падају на памет тек тако, ако их ниси пробао или бар пожелео да их пробаш. Јоцо, јоцо...
ja nem pojma o cemu se u ovoj temi pise ali ja ne jebem
hahahahahaha....Dankan me inspirisao... Pomenuo je jebanje , a ja ugledao pored sebe "auditek" koji ne radi... Pa rekoh da probam kako je to...mLogo uska rupa mamu joj jebem(zato onaj što se "plezi" na kraju...)
moram nešto da vam kažem, zaborvio sam.
ovog što je banavao celt...
http://vukajlija.com/forum/teme/7618?strana=34#post_647102
To sam sa onog "duplog n" kad sam tražio da me odbanujete, otvorio temu "Banujte moderatora" (na temi Informacije i FAQ) pošto nije bilo modova na sajtu. I taj lik je napisao nešto, pa ja opet... I posle pola sata obrišem svoje postove i ostao samo njegov. :D
Možda bi trebalo da ga odbanujete, malko mi ga žao. :)
Hahaha carski :))
xDDDDDDDDDDDDDDD
Ја понекад кад ме неко баш,баш изнервира уђем том неком на профил и све му минусе на дефиниције дам...Али то се десило само једанпут-двапут...Нисам хејтер и презирем хејтере...Али јбг...
ja ponekad kad me neko bas bas iznervira ja ga ubijem. Ali to se desilo samo jedanput-dvaput. Nisam ubica i prezirem ubice ali jeb ga
xDDDDDDD
Hahahhaha! Ledžendari!
Ајде нисам ја дошао овде да ме зајебавате !!!
Ја сам дупли налог ..... шшшшшшшшш!
Mrzim kad me neko pretekne za defku dana za par pluseva. Mrzim što u definicijama ima toliko psovki i paljenja, što su svi ovde kvazi-jebači sa radnim stažom od godina koliko imaju^2, što su im sve ribe nadrkane drolje i fufe koje su dobre samo za jedno. Mrzim one koji dolaze ovde da leče svoje komplekse, da pljuju sve na šta naiđu jer im je život sranje, da podržavaju one koji su 'face', krimosi i najbaje, jer bi želeli da neko misli tako o njima u realnom životu. Mrzim i kad svako za svakog misli da je nečiji dupli nalog.
Ali u suštini sam dobra osoba.
hej mesalina oces li sesks sa mnom,,,,,,, ne jebem dobro al mogu nauciti
Nisam baš toliko dobra osoba.
ma bre piana budala, kad god se napie oce da jebe
oprosti
Ponekad kad vidim kakvih kretena ima psujem kaizenovu familiju jer je uopšte napravio ovaj sajt.