Вукајлијашка исповедаоница

1. Ма да, да неће можда да му оставе коњску главу у кревет дај молим те, батаљуј те спике

2. Nije rekao koji mod. :)

3. Fejz brate, a da odmoriš koji dan od sajta, ozbiljno...
    Svojevoljno naravno.

4. Mnogo lično primaš neke stvari i nemoj da mi odgovoriš da si takav po prirodi. Takav budi u životu, sa porodicom, devojkom...pusti ovde stvari da teku onako kako teku. Bez potrebe se nerviraš. Ja ti to kažem jer i ja provodim dosta vremena na sajtu ali ti još više, kapiram da ti je drag sajt kao i meni ali mnogo sebe unosiš u sve. Iskuliraj se malo, za tvoje dobro, kao osobe a ne kao nekog autora sa nikom Fejzbukmanijak.

5. Bez potrebe se nerviraš

Не нервирам се уопште...

Iskuliraj se malo, za tvoje dobro, kao osobe

Ово ми појасни, стварно не знам одакле теби право да помињеш мене као особу кад ме знаш само као Фејзбукманијака... хм?

6. Ma ne poznajem te, ali više cenim sve vas kao osobe nego kao autore. Jedno je život a drugo je sajt, smatram da preteruješ pa ti dajem krajnje dobronameran savet. Ako ti se ne dopada nema veze, čini kako ti volja. A to što te ne poznajem nema veze sa tim ko si ili šta si, nego na osnovu situacije procenjujem da li je nešto dobro za nekog ili ne. Naravno, cenim da nećeš da me poslušaš a na kraju krajeva ni ne moraš.

7. И да, пун ми је курац оваквих прича, "каква си ти особа!!!" КОГА БОЛИ КУРАЦ КАКВА САМ ЈА ОСОБА? Ја сам говно и треба ме спалити, јер је то тако видљиво на основу овог налога? Јел? Немој да се зајебавамо... ја сам се исповедио овде, и не желим да ми ико прича каква сам особа на основу ових редова овде! колико вам бре треба да схватите једну просту ствар

8. Dobro bre Fejz boli me bre kurac mnogo kakva si osoba...ništa ti ne razumeš. Kakva god da si osoba (ti ili bilo ko drugi) bitnije si (ste/su) nego neki nalog na nekom sajtu, o tome pričam. A možeš da budeš i Hitler lično ne zanima me. zdravo

9. Дош'о је и дан кад ће Буксна да се исповеди. Буксна лично мисли да нема фер третман овде на сајту и да га модови уопште не готиве. Буксна то не мисли, Буксна то зна. Толико од Буксне која такође много готиви сајт.

10. Možda te samo nisu upoznali. :P
    Relativno si nov.

11. Буксна разуме да је нов и Буксна се труди да упадне у причу, али џабе. Буксна ће сад престати да кења о себи у трећем лицу. Брда сталних аутора су ме сконтали баш како треба и са њима имам врхунску комуникацију, како овде, тако и на другим социјалним мрежама (Како глупо звучи). Чак планирам и да окупим неке људе на блеји, има већ доста заинтересованих.

12. Jeste Buksna kul, ali moderatore je teško osvojiti. :))

13. Bleja bleja ili rol bleja? :)

14. борко одговори на пвт па палим

15. rol bleja? :)

;)
    Кад Буксна предложи блеју, то мора да буде рол блеја!

moderatore je teško osvojiti. :))

Мени није циљ да их освојим, него да гледају на мене као и на све друге ауторе. Мислим да овде не треба да буде фаворизовања неких аутора. :) Глуп пример, али ајде. Пре неки дан сам добио 3 дана бан, због једног поста на форуму који се водио као спем форума. Мислим реално? :)

16. Neki su ubedjeni da si ti moj dupli. A izes rol bre.

17. Neki su ubedjeni da si ti moj dupli.

Сви мисле да сам нечији дупли. Послало ми је десетак људи поруку у фазону, -Е, чији си ти дупли?
    Не разумем зашто то мисле, ал' а'е.

A izes rol bre.

Може и старопрамен уз ролну! :)

18. Vise sam za meze i vino :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.