Кладионица

1. AJV GOT A SAMRTAJM, SAMRTAJM SANDNES.

2. MATA I SUAREZU DA VAM JEBEM MILOSNE MAJČICE! MATA IDI JOŠ 10 METARA I DRIBLAJ GOLMANA KONJU. Suaarez leptijebem optrči tog Ćeha, jebemulebac za gg3+.

3. http://svetatrojica.files.wordpress.com/2012/07/dsc_3691.jpeg?w=593&h=393

MATA I SUAREZU DA VAM JEBEM MILOSNE MAJČICE! MATA IDI JOŠ 10 METARA I DRIBLAJ GOLMANA KONJU. Suaarez leptijebem optrči tog Ćeha, jebemulebac za gg3+.

4. JAOOOOOOOOO CEDEVITOOOOO, JEBEM LI VAM SVE ŽIVO I MRTVO! Ne znam koliko je ostalo do kraja niti me zanima, ali ne budete li dobili, dabogda vam se Pavelić, Hitler i markiz de Sad lično igrali zdecom, pička li vam materina ona odvratna! Pa kojih 33 kurčeva obezglavićenih jebenih?! I što je još gore, ispao sam tolika pička da ni pišljivih 200 kinti ne stavim na Zvezdu u basketu, a govorio sam ortaku još sinoć da ću to da singliram. On mi reče da će i on, pa nek' ide ćivot. Nadam se da je bar on ispao pametan pa stavio koliko-toliko. 'Nači ja čim krenem da igram na malo veću kintu, to ima Real da krene da puca kod kuće od Gornjeg Srema. Ja ne znam kako se sve ovo jebeno dešava niti će mi IKAD biti jasno. Samo kad sutra u novinama pročitam kako je jebena Cedevita putovala u Skoplje bez 8 prvotimaca.

5. Данас три тикета, на сва три по један пар. Ево на последњем сам чекао Интер за добитак, али јок, идемо пушити од Аталанте после гужења Јувентуса.

6. Цедевита подувала, мислим да је на Македонце квота била 2,8.

7. Ma jebeno nestvarno. Sledeći put ću lepo da uplatim jedno 5 somića na neku siguricu vrste Juve kod kuče i onda ću da vam kažem da odigrate duplu šansu. Ima sobogatite žešće. Narafski, meni ide procenat. :D A ako sam toliki baksuz da vama to sjebem i meni prođe, onda me boli kurac za vas. :D Jeeebote. Neverovatno. A ne igraju mi se nikako svaki vikend tiketi po jebenih 50 kinti, smor je to bre jebote. Mada bi mi tako bilo optimalno jer stvarno ne mogu da verujem da šta god ja uplatim da je preko 50 kinti, to pada. Probaću još NBA onu foru što sam pre radio, na 100 kinti 4 tekme, preko ili ispod poena i ćao. Pa ako hoće, super, ako ne, moram nekako da se suzdržim da igram na sitno. I sad ćete samo da vidite kako će lagano Bruklin i jebeni Orlando da odu ispod poena (kako su tu nagruvali granicu, mislim da je bila 180 i nešto, a Orlandu ne igra Nelson i čini mi se još jedan prvotimac, a i ovako su slabi k'o kurac) i Klipersi i Hoksi preko poena. I naravno, onda će jebena govnjiva Cedevita samo da me ujebe za 2300. E, ali JEBENO SKOPLJE DA TE DOBIJE SONAKVOM EKIPOM... Pa ja sad da okupim 5 likova za koje znam da odlično igraju basket za neko moje godište, godinu-dve gore-dole, dobili bi to Skoplje 100000%. Neverovatno. I sve vreme ganjam tu jebenu Cedevitu i neće i neće. K'o da znaju kad ja igram na njih, mamu li im jebem onu vitaminčićsku.

8. Мени још ово остало.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1030-6770429-1032

Отишао сам у Моцарт специјално због ове игре додатни хендикеп.

Још Лејкерси. Ваљда ће да угазе овај Сакраментол.

9. http://svetatrojica.files.wordpress.com/2012/07/dsc_3691.jpeg?w=593&h=393

Још Лејкерси. Ваљда ће да угазе овај Сакраментол.

10. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kadionica?strana=909#post_2163335

Није много фалило. Мораћу ово још који пут да пробам.

11. не знам за вас, ал' ја откад уплатих ове паре у моцарту - повадих се. до петка нисам могао тикет да убодем месецима, знате и сами, сад богами забадам и лајв, а и овако класично, тикете од 5-15 квоте.
    није да их нешто дељем, још сам у пробном периоду па не грувам онако како бих иначе, ал' ево три дана пикам и нисам у минусу, онај почетни капитал од 'иљаду стоји, а овај вишак ћу вероватно сутра да дигнем... најбитније да не пуцам као коњ.

едит: хвала реалу, морати пре свега, и мурињу кад се сетио да му да шансу. але!

12. ja ne postujem na ovoj temi dok se ne vrati normalan naziv.

13. Gazimudo
    ja ne postujem na ovoj temi dok se ne vrati normalan naziv.

I ja.

14. Bojkotujem ovu temu do daljnjeg.
    Šta je, bre, ovo?
    Te Kladiona, te Kadionica... Ko to, uostalom, podjebava ovu temu?
    Verujem da nije neko ko na njoj postuje.

15. Podržavam Gazija, Mastera i Ljaksa.

16. Ural - Spartak Nalčik 2 (5,25)
    Uralu ne igraju par prvotimaca, dosta su oslabljeni.

17. Колико си сигуран у то тј у победу гостију? Има још доста до краја да се игра, Урал побеђује све редом а ови не могу да дају гол у гостима..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.