Кладионица

1. deranje, ispostuj me bar jednom

2. Petar Pan Pezo$
    eo...nocas cikago dobije memfisa u memfisu....
    de to ima...
    i finiks dobije kliperse..pa ti uzmi da se kladis na ta sranja

Petre Pane, vidim da si postao trailer ovog našeg Alexandra koji u poslednje vreme NBA proglašava cirkusom, a ranije je bio bolji čovek i svakome je izlazio u susret, bio detaljan u analizama i što je najluđe, jednom je pogodio svih osam tekmi NBA (sa povećim kvotama), a sada ih nipodaštava kao da su gola govna i kao da Tole stoji u pozadini svakog susreta.
    Kao da premijer liga nije takođe svojevrstan cirkus kad Hal protivu M. Junajteda povede sa dva nula u prvom poluvremenu (najsvežiji primer kojeg se sećam), doduše, na kraju je ipak došla realna dvojka.
    Ali koliko nas je popadalo na tzv. sigurice u Premijer ligi!
    Ima puno takvih primera, ali ko će sve popamtiti, mrzi me da guglam.
    Možda je NBA postala igra na sreću.
    Ne vidim zašto to (uz izuzetke) nije i Premijer liga.

3. ja kad igram poene igrača, biram tip tako što pjevam eci peci pec ti si mali zec...

4. ne rayumem stvarno sta oces da kazes...
    desava se i u premier ligi, al ovde u nba svaki tim igra po 80 utakmica za kratko vreme, cepaju se mecevi svaku noc, tako da dolazi mnogoooo mnogooo vise nebuloznih rezultata koje je tesko pogoditi u odnosu na fudbal...

5. Hoću da pitam da li si ikada pogodio čisto NBA tiket, i koliko je parova na njemu bilo?

6. jesam, 4 para dva puta, na 3 para 5-6 puta ubo...i singl isto tolko.

nisu bile vece pare u pitanju al se pogadjalo...

7. Ljakse matori, poenta mojih postova je da NBA ne treba da se analizira, nego da se lupa sta god posto je svemu jednaka sansa da se ostvari.
    A taj tiket koji pominjes, secam ga se dobro, nekih 10ak utakmica DODATNI POENI VISE, me je lepo opario,al je bio prozivod klasicne sprdnje.
    Usao sam u kladzu sa ortakom koji analzira NBA, i rekao mu, gledaj sad kako se sastavlja tiket za NBA, napisao sifre utakmica i stavio za sve istu igru.
    Jebiga, u premijer ligi sigurno nece recimo Pelegrini da izostavi Aguera pred utakmicu sa recimo Evertonom, jer mu se tako digao kurac.
    A u nba malo malo pa neki superstar ne igra bez ikakvog objasnjenja, samo ga nema na utakmici.
    ne kazem da nema u Premijer ligi namestanja, ima ga svuda, zato inace i postoji danas sport, al brate kad odigras siti arsenal 3+, dodje 9 komada, a ja kad jurim Oklahomu i Kliperse preko 195 poena, oni odigraju ko Partizan protiv Cedevite prosle sezone, fazon 170 poena. Pa jebite se i Duranti i Grifini..

A red je da vam ostavim moje prve tikete u novoj godini. Sva cetiri su mi omiljena, mada je jedan onako prilicno optimisitican, prepoznacete koji. Cak sam ispostovao i Dzankaru nekim penisom..Dakle,
    1. http://prntscr.com/2ff3ps ovaj treba sutra ujutru da me obraduje onako mamurnog
    2. http://prntscr.com/2ff3uj (jedno od poluvremena bar po gol, da ga jebem, ovo je sprdnja)
    3. http://prntscr.com/2ff3zx ovaj mi je omiljen posto dobitak ide do 60 000
    4, http://prntscr.com/2ff462 ovaj je iz fazona , TREBALO BI AL NECE DOCI

EDIT: Ko ne voli sisteme,a svidja mu se ovaj bahati tiket nek odigra tih 5 tekmi GG3+ za koliko hoce para i to je to.

8. a ne razumem na koga se odnosi ovaj prvi deo tvoje poruke, jel na bezderanja?

9. Na mene se odnosi LJakseov post, ja hetjujem NBA, a zovem se Aleksandar.

10. Video si sad, na Gazimuda.

11. Ljakse, meni nedostaju tvoje ludorije sa fudbalom.. Kad izvuces neki mec iz Jermenske lige i odigras iz 2 u 2 na autasjdera na kvotu 7,8 i ono dodje fazon (0:2) 1:3

Gde je nestao onaj covek koji pijan zamalo da olesi mozzarta sa 20 kinti gadjajuci severnu koreju u badmintonu, GDE?

12. treba probati 1x na stoke ,ne moze everton da jebe toliko ,a i svi znamo stoke ko je kotkuce,kvota je trenutno 1,66 pala je jebiga ,mada realno je i x

13. sandrlend-aston vila tacan rezultat 0:0

14. wba-newcastle tm2 2+ i GG

15. kristal palas-noric 1x ogromaan 1x toni pjulis jebe redom zamalo i siti da izjebe proslo kolo

16. Gde je nestao onaj covek koji pijan zamalo da olesi mozzarta sa 20 kinti gadjajuci severnu koreju u badmintonu, GDE?

Ovde sam Gazi. Malo sam deprimiran tim nedobitkom od milijun dinara za jednu tekmu, ali ne odustajem. Čekam inspiraciju, šta li, ili pravi trenutak.
    Od dvehiljadečetrnaeste počinjem da uz "normalne" tikete igram i ove od po 20 dinara i 30 parova na tiketu. Vidiš da dosad i nije bilo neke fine ponude što se fudbala tiče.
    Ali od sutra, od sutra je to moguće.

17. #cetvrtak
    Ljudi, kvota na Real protiv Partizana je 1.22. Hendikep je 10,5, a dodatni hendikep je 7,5.
    Takodje, hendikep za prvo poluvreme je 5,5 poena.

Pored te dvojke, sigurne su jos i pobeda Barce nad Efesom, i Panatinaikosa nad Armanijem. Doduse, ove tri tekme zajedno daju kvotu 1.8. Al moze se ubaci neki doh ili ppH.

#petak

CUJTE I POCUJTE O HO HO. Deda mraz poznat kao Sveti Nikola donosi poklon dva dana kasnije jer se napio.
    Olimpijakos - Fenerbahce 2 @2.7
    I to cu da nadjem u nekim kladzama da povecam kvotu sa 2 u 2 , A ko voli sigurnije, nek odigra samo H2, i nek zgrne 85% vise para nego sto je ulozio.

EDIT: Ili ko ima naloge u Meridianu, nek odigra svaku cetvrtinu po na osob dvojku.
    Kvote su sve iste - 2,35. Bar dve ce da dobije fener, sto je dovoljno da se bude u plusu,a mozda ce i vise.

18. Siti X2 (1.2)
    Everton X2 (1.25)
    Liverpul 1 (1.2)
    Arsenal 1 (1.2)

Kvota 2.16

Ako mi ovo ne prođe, 2014. godina će mi početi najgore od svih do sada!

Aj živjeli, odoh!

19. granica na duranta 33 poena jebote....ja mislim da je to bas mnogo

20. ma i nije puno ustvari jebiga...al ne moz stalno ovolko da nabada

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.