Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Кад смо код малих квота, направио сам овај тикет и планирам да ставим 2000дин, ал нешто нисам сигуран, шта мислите?
Или ако неко има неки други предлог за сличну квоту, Медведићу?
Dortmund - M' gladbach
ki 1
1.38
Bayern - Leverkusen
ki 1
1.20
Malaga - Real Madrid
ki 2
1.23
Atl.Madrid - Espanyol
ki 1
1.30
Everton - Cardiff
ki 1
1.42
Укупно 3.76
Izbaci 2 posljednja para.
Онда је квота 2, за 2 црвене две и добитак. Па можда то и није лоше, не бити алав.
Mada realno zeznute su ti i te prve dvije. LOL
Ali probaj.
Ја бих избацио прве две.
Бајерн обезбедио титулу, а Леверкузен се бори за ЛШ или ЛЕ нисам сад сигуран, исто тако Менхенгладбах врло добра екипа а Дортмунд је склон киксевима. Шта знам, ти процени
Едит : Ипак се боре се да уђу у ЛШ без квалификација
Е баш ти хвала, сад тек читам тај задњи комент, а већ сам уплатио 2 хиљаде на оно горе, и избацио сам само Евертон, полакомио сам се у задњи час. :)
Realnija je kvota npr. na Federera 1,40 u super tipu nego li Dortmund ista kvota. Pa taj M'gladbach je čini mi se bio prošle ili pretprošle sezone u vrhu.
Federer tr 2:0
Ubacio 2000 čisto jer volim Federera a upo sam u pare na prijateljskim utakmicama.
Mogao bi Nole više da se namuči nego Federer, iako kvote ne govore tako. Baš ovdje ga je prije 2 godine Isner zaustavio, u SF.
Biće tu tri seta, Djoković nije davno igrao gore.
Vala jest. Sad mu ni ritern nije na zavidnom nivou. A večeras će mu to itekako trebati.
Blago Federeru, dobio malog s repićem. :)
ЈЕБЕНИ СИТИ ДОБИО ЦРВЕНИ
треба ми из икса у 2
Počeo sam da rokam tenis, sinoć sam uzeo 1850 na gulbis više gemova prvi set.
Za danas jedan dobitnicki:
Dortmund 1i3+
Bajern 1i3+
Piterboro 3+
Lil 1
Napredak 1
Jong Ajaks 3+
Atletiko 1
Kvota 18.
Prepisite, obogatite se :-)
ja napumpo ove nemce sve gg3+, nema gola.
tacnije verder gg3+
herta 13+
Jebem ti Dortmund, kao uplaćujem malo veću kintu na siguricu...
stutgart promasi penal
a golovi padaju tamo gde ne treba
Ovako za danas:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1234-6759297-1170
Pezose je l' si ispratio Iznera?
nabodem 2+II sautemton, everton mi treba iz iksa, i lil