Кладионица

1. shumpert ima proliv

Makarona je bio u pravu.

T. Rochestie-Nizhny N 16.50 +
    Vorontsevich-CSKA M 8.50 +
    N. De Colo-CSKA M 14.50 +
    P. Young-Galatasaray 8.50 +
    A. Goudelock-Fenerbahce 15.50 +
    Bog. Bogdanovic-Fenerbahce 11.50 +
    S. Guler-Galatasaray 9.50 +

2. Moze li neka dojava prijatelji dragi

3. ℉℉℉℉℉℉℉℉℉℉℉℉

4. NOVO NOVO NOVO!!!
    http://www.rezultati.com/utakmica/dEMC20hF/#omjer;all
    NOVO NOVO NOVO!!!
    Dvojka na Edmunda trebalo bi da je sigurna. Uložite kuću i kućicu (mislim od nekog kučeta vašog prim.prev.)
    Sigurnost 91%
    Ostalih 9% predstavljaju potencijalno iznenađenje Rumuna.
    NOVO NOVO NOVO!!!

5. Moze li neka dojava prijatelji dragi

ПАЖЊА, ПАЖЊА !!!

У недељу, дана 24.05.2015. године, ОФК Београд би 99.99% требао да пусти бодове Јагодини. До недеље ће ми бити јављено да ли је све 100% сигурно. Не зна се још колика је квота, јер је меч тек за 5 дана, тако да квоте још нису избачене, али колика год да је мислим да је вреди испратити.
    Бићете до недеље још обавештени како и шта.

Спорцки поздрав.

Поставио јуче, не читаш Изи, не читаш ...

6. znam brt ali nisi potvrdio? Jel to sada potvrdjeno?

7. Сутра сазнајем баш стопроцентно

8. Znajući našu ligu i naše kladionice, kvota na jagodinu će biti 1.35, a na spartak protiv čukaričkog enormnih 1.5.

9. Znajući našu ligu i naše kladionice, kvota na jagodinu će biti 1.35

Тога се и ја плашим...

10. Јепао нас Милсап Павле.

11. Nema šta da se plašiš, ako ne bude blokirano u startu biće 1.35.

Bolje probati keca na borac protiv partizana, biće jaka kvota, treba im k'o za 'leba, a ovima ne škripi da im daju sad, taman imaju sigurne bodove sledeće sezone.

Edit: ja nešto mislim da će voždovac da napenale na mesto za baraž i da ispadne posle, dakle jagodinu, borac, radnički niš, spartak vezati i eto para.

12. Novere 96 lazhe mazhe, ja sam wam dao dojawu kwote skoro 2 i uymite je.

13. dao 5min pre meca ma nosi se dodjavola !

14. nemamo svi kladionicu u svom selu!

15. uwek imash dobri stari moyyart i internet klađenje

16. Svi koji ostavljaju zlojave pet minuta pre početka meča, piju spremu ljutu.

17. Drugari! Nemojte ljuti biti. Dao sam svoj analiziran meč, nikakva dojava, a imali ste mnogo vremena da uplatite i na crvenoj zaradite crvenu. Ako ovaj meč prođe dobijate još, a na vama je da me poslušate, naravno ako želite i ako osećate da je to ispravna odluka zbog koje se nećete kajati... Ja niti ikog teram, niti ikog silim, meni ste svi dragi.

18. NOVO NOVO NOVO!!!
    http://www.rezultati.com/utakmica/GWd4nXfl/#omjer;all
    NOVO NOVO NOVO!!!
    Kec na Hemeria
    zahvalite mi posle

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.