Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Makarona je bio u pravu.
T. Rochestie-Nizhny N 16.50 +
Vorontsevich-CSKA M 8.50 +
N. De Colo-CSKA M 14.50 +
P. Young-Galatasaray 8.50 +
A. Goudelock-Fenerbahce 15.50 +
Bog. Bogdanovic-Fenerbahce 11.50 +
S. Guler-Galatasaray 9.50 +
Moze li neka dojava prijatelji dragi
℉℉℉℉℉℉℉℉℉℉℉℉
NOVO NOVO NOVO!!!
http://www.rezultati.com/utakmica/dEMC20hF/#omjer;all
NOVO NOVO NOVO!!!
Dvojka na Edmunda trebalo bi da je sigurna. Uložite kuću i kućicu (mislim od nekog kučeta vašog prim.prev.)
Sigurnost 91%
Ostalih 9% predstavljaju potencijalno iznenađenje Rumuna.
NOVO NOVO NOVO!!!
У недељу, дана 24.05.2015. године, ОФК Београд би 99.99% требао да пусти бодове Јагодини. До недеље ће ми бити јављено да ли је све 100% сигурно. Не зна се још колика је квота, јер је меч тек за 5 дана, тако да квоте још нису избачене, али колика год да је мислим да је вреди испратити.
Бићете до недеље још обавештени како и шта.
Спорцки поздрав.
Поставио јуче, не читаш Изи, не читаш ...
znam brt ali nisi potvrdio? Jel to sada potvrdjeno?
Сутра сазнајем баш стопроцентно
Znajući našu ligu i naše kladionice, kvota na jagodinu će biti 1.35, a na spartak protiv čukaričkog enormnih 1.5.
Тога се и ја плашим...
Јепао нас Милсап Павле.
Nema šta da se plašiš, ako ne bude blokirano u startu biće 1.35.
Bolje probati keca na borac protiv partizana, biće jaka kvota, treba im k'o za 'leba, a ovima ne škripi da im daju sad, taman imaju sigurne bodove sledeće sezone.
Edit: ja nešto mislim da će voždovac da napenale na mesto za baraž i da ispadne posle, dakle jagodinu, borac, radnički niš, spartak vezati i eto para.
Novere 96 lazhe mazhe, ja sam wam dao dojawu kwote skoro 2 i uymite je.
dao 5min pre meca ma nosi se dodjavola !
nemamo svi kladionicu u svom selu!
uwek imash dobri stari moyyart i internet klađenje
Svi koji ostavljaju zlojave pet minuta pre početka meča, piju spremu ljutu.
Drugari! Nemojte ljuti biti. Dao sam svoj analiziran meč, nikakva dojava, a imali ste mnogo vremena da uplatite i na crvenoj zaradite crvenu. Ako ovaj meč prođe dobijate još, a na vama je da me poslušate, naravno ako želite i ako osećate da je to ispravna odluka zbog koje se nećete kajati... Ja niti ikog teram, niti ikog silim, meni ste svi dragi.
kako te nije sramota
NOVO NOVO NOVO!!!
http://www.rezultati.com/utakmica/GWd4nXfl/#omjer;all
NOVO NOVO NOVO!!!
Kec na Hemeria
zahvalite mi posle
nema u mocartu