Кладионица

1. Džabe ti link stranice Šomi, ne daje za džabe. Tj, da poneki dan ako lajkuješ, šeruješ i još ga izreklamiraš na ne znam koliko stranica.

Evo link, medju slikama mu je prolaznost u poslednjih jače od godinu dana:

https://www.facebook.com/pages/Fixed-Matches-101/635989133109187

2. Мирише на првару, само име странице је дебилно.

3. е јбг, иначе тотално ретардирано име. колико му плаћаш? колико си у плусу за тих недељу дана, капирам да чак и ако си стављао нешто типа 500 кинти а прошао 6/7 већ си исплатио лоло

4. Laki, uplatio sam liku pare za pretplatu, šalje mi utakmice svaki dan izmedju 1 i 2 u inbox na fb, sve što pogodi ili promaši upiše svaki dan u skor, tako da provereno nije prevara, inače ne bih ni pominjao to ovde.

Jedino da ti printscreenujem ako ne veruješ.

5. Šomi, dao 30 evra za nedelju dana i uložio crvenu prvi dan, utakmica prošla. Znači ukupno 4600.

Od zarade prve nedelje sam podigao 4000 i platio mu još nedelju dana, imam odigran ovaj X večeras za 1500 i još 10000 na računu.

Kontam da nije loše :)

6. Nerealno mnogo pogadja, ako su istiniti svi printovi.

7. Ja mislio to neki random lik u kladzi kaf si rekao od nekog lika hahaha

Daj onda da se istalimo lapo lapo za sl nedelju pa da vidimo sta kaze samo se dog da ne pisemo ovde na temi sta smo igrali inace bankrot

8. + 347651532742 на псета

9. Puppete, pratio sam ga ja jedno 20 dana pre prve uplate, lik je do jaja zajeban igrač, veruj mi.

Evo Šomi, Pseto, ja ću do ponedeljka do kad imam pretplatu, da vam šaljem svaki dan tekmu, tu negde oko pola 2, 2, pa procenite šta i kako.

Sa ortakom iz kladže imam plan da nam jedan lik koji igra za mnogo velike pare, i koji je na ove tipove prošao 4/5 u zadnjih pet dana uplati ili 50 evra za 2 nedelje ili 90 evra za mesec dana, tako da možda neće trebati nikakve pare :)

EDIT: Inače, u tabeli su malo jače kvote nego što su u kladžama, ali svakako nema nijedne ispod 3.

10. ako budete kupovali,racunajte i mene.

Mada, mozda je kasno sada to. Kraj sezona je...

Inace, listam mu statistiku od Marta na ovamo, ni jedan jedini put nije povezao 2 nedobitna dana. Jel moguce to?

11. salji i meni ako mozes. Hvala

12. Oću Puppete, magu Fibonačijevog niza :)

13. Moze predrage

Ma ja pristajem da svaki treci dan padnem opet imam racuna lol

Uzmite tom liku vise para nemojte nubare biti 200e za mesec je sasvim ok ako mene pitas ako vam je niko i nista

14. plus na ovo psetovo. Taman mu uzmete i da se igrate sa njegovim parama.

Imam sada jos neke ideje za sisteme Predrazinjo, al o tome vise od Septembra :)

15. Ne pseto, taj lik je mnogo velika legenda i džek, ja mu i sad za džabe svaki dan kažem, pre bih ruku odsekao, nego da mu se ugradim za keš.

Jebeš to, kad deca nisu besna, ni kuća nije tesna.

16. Dobro brt kazem ako vam je niko i nista, jesam kosovac ali ne toliki haha

17. plus na ovo predrazinjovo lolo

Nisam bio lenj, i sracunao sam koliko bi bio u plusu da sam recimo ceo maj ispratio sa po 1000 na svaki singl.

60600 dinara JEBENIH!

18. Brate ne znam za tebe ali ja bih sigurno dizao ulog posle svakog prolaska

Doduse ja sam kockarcina raspala al ajd sad

19. Gore napisah, računaj da su realno malo manje kvote. Lupam jedini X koji je bio stvarno 3,5 (što on računa za svaki zapravo) je onaj od sinoć, Poljska - Grčka. Ovi ostalli su manji, ali ne manji od 3.

20. Pseto, ja polagano, progresivno dižem ulog. Počeo sam sa hiljadu, pa po malo po 100 dinara više, sad ga recimo zategnem za 1500.

A s obzirom da često vezuje 2 ili više dana sa dobicima, ja sam kontao (al to kad se bude skupila veća gomilica kinte) da ga vezujem dva dana za redom. Znači prvi dan 1000 na kvotu 3, ako prodje, premostim dobitak na ulog sutradan, 3000 na kvotu 3. Ako padnem drugi dan, pukao sam soma (ovako regularno bih bio soma u plusu), ali ako prodju 2 za redom dobar sam 8000 :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.