Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ok lepi saću vidi, nisam ispratio
Ajd kad budeš PVTovao ovoj marvi baci i meni jbg ako zaživi ovo ulećem i ja sa parama podrazumeva se. Mada nek plati Kosovar za mene jedno 3 meseca ko ga jebe par metara kvadratnih u Kos. Vitini
Nema frke lepi, poslaću ti sutra kad se javi lik.
Meni se do sada nije desilo, ali sam provalio u ovim njegovim tabelama da je ponekad free day u VIP-u, odnosno da taj dan nema utakmicu, čisto da znate.
Mada sad listam temu ima nas 20 kontam da ti je smor
Jebem ti kako je Grčku mogao da zna X
reprzentacije jbg
Nemoj da se zacudis ako zaredja sad 3 pada.. Postovao si na ovom forumu jbg
Sta bi sa telefonom papet
ili ako ćeš da ti olakšamo evo meni nek javlja Pseto ako ti je cimanje čim ti njemu javiš brt
ionako se dopisujemo ko da smo ljubavnici
Ranije sam mu slao i defke da mi plusira pošteno
Ima vas 5, opušteno, poslaću vam.
Neću ovde više da kačim, da me ne prozivaju ljudi, nije fazon.
I ja sam se pitao ovo za Grčku, ako mi veruješ čak sam se i razmišljao da ne odigram.
Grci pre toga pukli od Farskih, Poljaci upropastiše kući nekog 4:0.
On je konkretno tu utakmicu na bet365 igrao za 1200 evra, izlaz bio 4125 evra.
Moz' i meni te tipove u pvt, zahvaljujem. Ovo je ljudina, a ne ko onaj smrad Riha sto je hteo da nam odere kozu za neke njegove prelaze.
Da, nemoj postovati ovde da posle ne moram da idem u Suboticu da bijem Capuna kad počne da sere npr da je fejlovao lik bla bla
Koj kurac se cima preko fejsa kad uleće tolike pare od same kladže?
@nekoodnekud sutra oko 13h cu odraditi to kad se vratim sa ispita iz Katastra poz
A i Ja tražim logiku a oću da uzmem pare na kladionici pa lol
@box pa nikad ti nije dosta.
Bolje da uplacujes tudje nego svoje poz
Puppete, moguće, da ga jebem.
Dugo sam analizirao tu stranicu, vidim da ima VIP od marta prošle godine. Prevarant bi odavno ugasio tu i otvorio novu stranicu. On kaže (ne tvrdim da je tačno) da ima preko 100 pretplatnika.
@nekoodnekud
sutra ako bude radilo, zahvalicu ti se
@predrazinjo
malo mu je samo ime stranice daunovsko i nekako odise neukusom sav taj stil tamo, ali ako pogadja ko ga jebe.
Kako si ti njega nasao uopste?
Boh, ovo što ti kaže Puppet.
Al opet bi mu sve to bilo džabe, da ne pogadja.
Nema plusa, nema pretplatnika, nema para. Nije njegov VIP jeftin, al mu ni prolaznost nije za zajebanciju.
Ima plusa, ima pretplatnika, ima TUDJIH para :)
Vrzino kolo.
Ljudi nije igranje jbg. Predrage po ovim tvojim printevima brt glava ima 15 od 16
Jeri znate vi šta za jakog kladioničara znači 15 od 16
Kuća, okućnica kola i praunučići obezbeđeni braćo.
Slažem se Puppet, ta stranica sa takvim nazivom je samo jedna u moru koje sam lajkovao kako bih probao da proberem jednog koji valja.
Sa svakakvima sam se dopisivao, traženje para unapred, šatro dojave i te gluposti.
Medjutim, ovaj je jedini ponekad davao free, uz neke ispunjene uslove, i video sam da nije varajić. Izrikovao 40 evra na startu, i za sad igram sakladžinim parama. Videćemo za dalje. Ja svakako i da pukne sad 5 za redom, ne mogu da budem u minusu više od tih 40 evrakoje sam planirao da rizikujem svakako, jer sam mislio da vredi.