Prijava

Može može.

Prvo, brani(m) tiket da povratim svoje pare, glavni tiket ostaje glavni, a ne presipanje, e brt bolje i hiljadarka u plusu al sigurno, da gledam na miru tekmu posle xe xe.

Drugo, verovatnoća da totalni autsajder da dva gola i preokrene mrtvu utakmicu za deset minuta je ravna tome da smo i ti i ja zajedno sa psetom išli kod kurve da seremo za po 40 evra još.

Ako si se kladio na keca, forsira se kec a ne da staviš pare na zero bet 2, fazon nek je u 70. minutu kvota malo preko 2, ako ćeš da izjednačiš dobitke treba lepe pare da baciš na to.

ma ti pojma nemaš o klađenju

Brate ako branis delis dobitak na pola(uplatis toliko da ti dobitak u oba slucaja isti) i odmah te isplate. To je i poenta branjenja jbg. Ako neces pola onda sacekas lepo kraj i popusis ko ja na romu juce. Danas monako ispostovao i to je to.

To ja kažem, ali kažem da neću da bacim pola dobitka da branim nešto što mi ni u jednom trenutku života mog nije realno. Ako se desi da levat da favoritu koji vodi dva gola u poslednjih 10 minuta, nek se desi eto. I tad budeš na nuli.

A ne da i pre nego što sam dobio pare, vratio pola, "jer tako se brani". Kockaš se da zaradiš što više, a ne da budeš dobar šta bilo.

Eventualno ako braniš braniš da vratiš svoje pare, a ne dobitak 10 000, ulog 1 000, stavim na zero kvotu dva 5 000, i dobar sam 4 hiljade, estra tebrice biće zlooo.

Al jok Makaronac ko june, ma samo ovako il nikako.

doellman igrao čak 17 minuta jebem ćerku barcokasu u pičku

Povredio se. A svakako je bio očajan danas.

Drugo, verovatnoća da totalni autsajder da dva gola i preokrene mrtvu utakmicu za deset minuta je ravna tome da smo i ti i ja zajedno sa psetom išli kod kurve da seremo za po 40 evra još.

Pogledaj moj okacen tiket kada austrija bec daje golove romi u gostima u 82 i 84. Ajde sada sa mnom kod kurve da seres xd

A drugo, u 70-om je zero bet dvojka bila 4,3 tako da brt sta pricas koji kurac ne jebi nas

aha, bolje što nisam gldao onda jebem ti sreću kad neću da igram 2&- što sam i prvobitno hteo

Između toga da uzimam ili ceo dobitak ili da budem na nuli, i toga da podelim dobitak, "mirna glava hehe", biram ovo prvo. Uvek, i tačka.

Tebi je "dobar šta bilo" ako čekaš tiket od 200 jura na 10 uloga i na kraju zaradiš 110-120?

Ćuj vraća ulog
pa kakvo je to ciganjisanje

Dio, to što ti pričaš je igranje sa malim parama. Vidio bih te da su stotine i hiljade evra u igri. Vidio bih te da li bi po tvojoj teoriji radio
Kad to okusiš, shvatićeš šta ti pričamo

Ovaj pseto je najgora kosovac što je ovaj sajt mogao da zapati.

Gde bre me internet spoji sa ovakvom tupom glavom jebemti..

Ti zaboravljaš da braniš favorita koji vodi, što tebi odgovara, pred kraj utakmice, i da dobijaš sve pare dobitka, a ako se desi nešto što nije realno da se desi, vratiš pare.

Eto, pogledaj i sad, da je branio na zero bet bacio bi pare ko mo tno.
Branio sam i ja hiljadu puta na zero, i uglavnom džabe bacao pare, i digao ruke od toga, ako išta branim branim ovako.

Mi ne pričamo o istim stvarima kapiram

branjenje je za pičke, ja sam jednom branio i osećao se ko pička

Dio, najveća cifra koju si branio?

Pseto i bohor. Najgluplje glave na sajtu jbt. Gde ih ip adresa spoji ovde jebem ti 12221221211 brojke ukurac.

Dio, to što ti pričaš je igranje sa malim parama. Vidio bih te da su stotine i hiljade evra u igri. Vidio bih te da li bi po tvojoj teoriji radio
Kad to okusiš, shvatićeš šta ti pričamo

Pa i nije baš, s tim što gledam ulog ide što više dole, a kvota što više gore. Stotine evra su mi u igri relativno često, hiljade, jedna - dve su bile nekoliko puta, ali na nekoj drugoj vrsti kocke.

Kad su male pare na dobitku, logičćno je da se neće braniti.

Ali ako je nekoliko stotina ili hiljada evra, logično je da se brani u ovakvim situacijama 70+ min. I ne polovi se dobitak, ne uplaćujem prije meča. Ako je lajv, evo 70 minuta, jake su kvote, možeš i sa četvrtinom dobitka se pokriti da budeš dobar u oba slučaja 3/4 glavnog dobitka

radije ću uzeti 700 maraka no za 1000 kukati do zadnje sekunde