U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Haha, što "maestro"?
Prebacio si se, ili ne kapiram nešta?
lol, kakav kiks
sad stvarno nema smisla da ispravljam čoveka, pošto nema karticu za menzu
Radjard baš unosi zabunu sa duplim profilima članova
ne vidim grešku, često se za bisere kaže maestro
jos od vremena stvarno ne obracam preterano paznju na pravopis dok serendam ovde ali moram priznati da me kartica za menzu bacila u toliki rebus da sam prestao da zvacem hranu i tupavo gledao u monitor jedno 2 min
mora se priznati da je priličan oksimoron ispravljati ljude zbog pravopisa na vukajliji tako da ne brini preterano
pomislio sam da je mislio kartica za kladzu, ali gledam zasto fakultet, a znam da radj obicno ne skecuje bzv tako da mi stvarno nista nije bilo jasno :)
oćemo jebati sokera, jebem li mu mamu ja
Ja necu Shomara, prilicno sam razocaran jucerasnjim promasajem i ne igram nista danima sad. Ti navali.
shomy postavi parove vidim da si "onfire" ovih dana valja uraditi copy paste
uzeo sam braco 1vo i 4vo mesto za ukupnih 4.2k sa 800din uloga
http://i.imgur.com/7n8wzMw.jpg
Olimpijakos 2
Hanter skokovi 4.5+
Šengelija skokovi 4.5+
Mancaris asisstencije 1.5+
Rendolf 10.5+
Zaigrajmo sada.
http://static.tumblr.com/f20418d4dac3303f5653efc4a178f44a/905zxhy/iQEmjbvys/tumblr_static_tumblr_mjatuzs0lg1rb4km6o1_500.gif
Skauzere jbg...sistem je dobar samo en den dinu savarakatinu ne radi posao dobro mora da se promeni razbrajalica. Mada da sam sinoc odigrao sistem prosao bih jbg utero mi rondo kurcic maleni igrao sam sve minuseve na evropljane raspale i provuce mi se rondo reko batler i vejd ne daju loptu mi mami...uhvatio jokica, galinarija, dragica, antetokumpa i vucevica
Shvatio sam da sam debil sto sinoc na pao nisam igrao ki1 umesto 1 imao bih sada 200e vise nego juce.
Danas se mora odigrati ovako, ne vidim drugu opciju:
Olimpijakos ki2
Cska ki1
Fener ki2
nemoj fener brt
ja bih tu čak keca igrao
Brt imam neku kvotu 30 razmisljam se dal da se ne zalecem nego lagano ili da izgrmim pa ako dodje da im zatvorim kladzu
Bez fenera je 30 somi se mora slusati dok je on fajer xd
Šomi, 'ajde mi kucaj tiket za 500, vratim ti u ponedeljak kad se vratim s odmora, nemam soker ovde xd
Ili bar još nisam naš'o jebemu.
A precvikaće mi žena jajca k'o bvdlgi ako se budem kladio ovde kao kod kuće.
Inače, ovo ću da uplatim čim naiđem na kladionicu:
Cska 1i+ (pa neka je granica i 190, ne znam koja je)
Fener daje više od granice, ni tu ne znam kol'ko je
Olimpijakos 2i+ (opet isto)
Eventualno još birč +, teo + i dončić -.