Pisalo je da je imao neku lakšu povredu skočnog zgloba i da će biti spreman za ovaj meč, ali prc. Sjebo mi dva tiketa, sad će mi dobitak na jednom (koji je neizbežan, jelte) biti 1.85 puta manji, a na drugom sam igrao Vimsa minus, igrao čovek skoro celu pre dva dana, a i rekoh sad se vraća Gaudlok, šutiraće on nemilice i eto šta se dešava :(
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sto svi stavljate Simonovica - da li je moguce nemate vere u kapitena poreklom sa Kosova
Lengdord -
Gaudlok -
Simonovic +
Osman +
Mora i taj Lengoford da se spusti ispod 20p
Pisalo je da je imao neku lakšu povredu skočnog zgloba i da će biti spreman za ovaj meč, ali prc. Sjebo mi dva tiketa, sad će mi dobitak na jednom (koji je neizbežan, jelte) biti 1.85 puta manji, a na drugom sam igrao Vimsa minus, igrao čovek skoro celu pre dva dana, a i rekoh sad se vraća Gaudlok, šutiraće on nemilice i eto šta se dešava :(
Baš u pravo vreme postavljaš tiket, Scouser, mogao si da sačekaš poluvreme da vidiš šta će da ubaci do tad.
xD
Smit +
Mada evo Vims sam sebe izbaci iz meča, što reče komentator, baš je drugarčina.
Rad verovatno +, mada ću sačekati još malo da budem siguran.
I ja sam odigrao u zadnji cas a svejedno sam noob
Ma Rad malo daje golove, 0-2 bih pre igrao ;)
Joooj ljutog skeča u kladionici :)
Sad ce lengford da izgrmi u drugom sta je 15p za njega
Ма долази минус не може сваку текму преко јбт
Ko kaze
On da najviše poena u 4/4. Tako da, polako.
Paninu treba jos pola kosa za plus ko sme u pare da nece dati?
Ja sam igrao u pin betu granica 23,5 ako sad prebaci ljubim ga u dupe
Evo ga ludak krenuo
Биће око границе
Evo ga lengford i unapred znam da ce me panin ujebati. Jednom je sutirao na utakmici i dao je trojku i nece ni sutnuti vise pizda mu materina
Nikad ne bih rekao.