Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
bazel dobija bugare.
kapiram golovi na arsenalu.
besiktas x.
siti golovi.
Bajern 2
Bešiktaš gg
Atletiko 1
Barsa 2&3+
Ludogorec 1x
Siti x2&2+
Napoli 1
uložite jedan arminov prst i dobićete 15 novih prtstiju
Dobio sam jebeni tiket još u pola 11 i mrtvi Mocart mi i dalje nije stavio kintu na račun.
Rondo više od 8,5 1,91
planetwin
Dobio sam jebeni tiket još u pola 11 i mrtvi Mocart mi i dalje nije stavio kintu na račun.
Sta? LS? Meni prodje kroz par minuta, ponekad se ceka duze ako je tipa poeni igraca ABA lige ili tako nesto
E Gvozd, odakle ti info juce da nece igrati parker?
Na espn sam naleteo na tvit nekog novinara sportskog.
Nije bilo u povredama par sati pre tekme. Nekad bude, ali nekad odluče i da ih odmore relativno kratko pred početak.
E pa to... Jedan ortak se bas truje sa kladjenjem na NBA i sve i odigra parkera minus. Ja kad sam mu rekao da nece igrati on kaze da nigde ni na jednom sajtu nije nisao na takvo obavestenje. Pita me odakle mi, ja reko video na fejsu xD
mnogo se odmaraju od ove godine, i treba čekati kolko god možeš pred klađenje na tekmu, pogledati espn i tako te sajtove
ja sad pratim cbs za post meč izveštaje i espn za dok traje meč play by play, nba sajt je postao jeziv
na espn imaš sa strane sekciju tvitovi i tu budu tvitovi raznih sportskih novinara može nekad nešto korisno da se vidi
I u yahoo apk,imaju ti tweetovi, a uvek se moze na rotoworld proveriti, ali izlaze info oko 11-12 uglavnom
I ja na espn, dobar im je sajt
Fun fact: sve umanjene kvote dosle sinoc opaaa (osim jokica al za njega sam znao da nece pa sam ga preskocio)
Шта данас одиграти? Ево неких предлога:
Ростов - Бајерн 2&2+, 2&3+, 1+|&1+||
Бешикташ : Бенфика ГГ, 1Х, 1Х&2+
Арсенал : ПСЖ ГГ, 1+|&1+||
Лудогорец : Базел ГГ3+, Х, тр 2:2
Наполи : Кијев 1, 1&3+
Гладбах : Сити 1+|&1+||
Селтик : Барселона 2&3+
Атлетико : ПСВ 1-1&2+
Bajern ide sa rezervnim sastavom ako sam ja dobro skapirao
Cegi super ti je ovo, jedna tekma se zavrsi 1:0 i pao si
Јебига, тако некако.
На један ћу да ставим
Луда Шума тр 2:2
Квота округло 100
ovo za beskitas tacan rez je realno.to sam mislio na stavim na milionski tiket.
igracu atletiko na golove.iznenadjenje.moraju se nekada otvoriti.
Пошто никад нисам играо систем и не знам како се то рачуна рекох да питам вас искусне кладионичаре. Наиме, како да пишем следеће:
У фиксу или како се већ каже играм лупам сад
Арсенал 1
Наполи 1
Барса 2
--------------------------------то је ваљда као 3/3 јел?
А доле после нпр
Бешикташ
1-х
2-х
--------------------------------1/2
И рецимо
Базел
1-х
2-х
---------------------------------1/2
Јел то може тако да се пише и јел може уопште то тако да се игра и колико је то комбинација и колико мора да се уложи?
Извињавам се сад, кацам нубара
Najbolje sastavi preko sajta tiket pa samo daj sifru, al ako bas oces preko papira mislim da si ok napisao
večeras je noć za isplatu
http://www.sandzacke.rs/wp-content/uploads/2016/03/dinari-2.jpg
sabskrajbujte se na moj kanal ukoliko želite da i vi sutra sa osmehom uđete u kladionicu
VULE AVDALOVIĆ TIPS