Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ma idemo bre 4. dan zaredom ih samaram, jos cendler kad bi poludeo festa da bude fala lecki brt moj :*
Čendler, bio sam Čendler,
uvek samo Čendler,
uz osmeh što gubi,
Čendler, bio sam Čendler,
uvek samo Čendler,
večito drugi
frka je da ne bude BO, mrtvi finiks pa jbt
Stigao Čendler do 7 poena u 3 napada, kolika mu je granica
16,5 samo madjijac lecki moj brate ubile mee ubilee tvoje madjijee samo da ih ne napune pa da nee igra, ja cu se moliti za finiks a ti ovamo udaraj kontru xD
Evo još dva ma stiže lagano jebote haha
sve slobodna sta bi ovo jbt, ali opet kazem da ne bude BO joj JOJOSJOSOJS
Cousins 28.5 мишљења
nemoj igrati kaznsa brate..bolje ti je rudy gay preko, harison barnes preko i cj mccolum preko
+
od mene harden + howard + najsigurniji, a evo vam i ovi redik + parker + fournier +
ma samo njega čekam minus jebeni, pa ne znam dal da poslednje pare stavljam na plus čisto da sig budem u dobitku za danas
mekkolum isto plus, verovatno i on i lilard
a de protiv bruklina kazinsa minus joj
Slepi, Bruklin je među pet najlošijih timova u branjenju centara u ligi
http://www.rotowire.com/daily/nba/defense-vspos.htm?pos=C
Mada među pet najlošijih su i u branjenju krilnih centara, krila i bekova haha
rudy gay preko
malo je utakmica lecki za DvP...po meni Harison Barnes preko
A dobro, jeste mali uzorak, ali teško da će Bruklin biti nešto bolji u branjenju bilo koje pozicije kako sezona bude odmicala
evo slepi brate da ti dam nade malo
http://image.prntscr.com/image/810480fef72247169f959d3833e9f145.png
mada kazins divlja u poslednje vreme, proslu dao 5 trojki jebenih
koje su pare u pitanju i da li ti znace sad bas te pare toliko ?
Jao Armine, sad si me podsetio, ja sam ga igrao plus protiv Bruklina ovu utakmicu kad je imao 10 jebenih asistencija, još sam i ovde okačio tiket, samo na njega bio pad