Кладионица

1. za utakmice nemam pojma ove dve u 6 i 9, ali konam obe u plus

2. Opet si nemiran Nermine. Svrbe te pundravci Nermine. Tvoj mladi lelujavi duh što drhti ko listić breze na vetru smiraj ni ne sluti.

3. I ladno ce da izgubi Ny u sred medisona mrs raspadotine raspale

4. Rouz manje poena oborilo kvotu 60 al spektakl jbg nije mi toliko krivo, imam jedan ziv sa karmelom

5. Pa zabiravio sam da odem u kladionicu opet jebem ti brasnhavog mida e sad cu odem a na sestom sam spraru i nemam lift i kupio sam 5 piva da si pijem jet sam zenu i klinca polsao kof njenih al nemam kladionicu a to noje to i nafam se da me popocoja nece naci jer sam pio jebiga.

6. Aj ne lazi vise ti si bas bolesnik ono patoloski lazov

7. Kako sjebase grina sudije a on paljevina glupa i sad ja da pusim kurac pa da

8. Uplatio sam na racun i nije me zaustavila policija pijanog sto je dobar znak. Sacu da proberem igrace sto ste postavljali braco moja.

9. Ovaj, pa postavite igrace.

10. Pa dje Rouza manje sad kad je u formi, ja sam odma na prvom sad uhvatio

Rouz, entoni i tomas +, jos Lavine i eto novaca, plus ih imam na ostalim u nekim kombinacijama, veceras se pare moraju uzeti nema greske

11. Za prijatelja tilma, Stiv Frensis plus ko kuća

12. Pa rokao sam karmela i porzija plus, pa logicno rouz minus, ko se nadao da ce svi u plus jbg..
    A kako ciglare gsw i klivlend pa jbt

13. Somi 23, znam da smo imali razmirice i to, al brate u nisu si i volis da popijes. Ja sam otvoren da te odvedem na neko ubijanje alkoholom, ti vidi.

14. Do sad sam bio po kafanama sa trosarincem i dobra bleja bila.

15. Cekam pare asistencije grin samo i eto hahah pa jebem ti sve zasto nastavljam da igram boga pitaj

16. Da ima logike ali nazalost rokaju sva trojica, ostali su posmatraci, i ja sam pretpostavljao da ce neko od njih mozda u minus zato nisam igrao Porzingisa..Ova dva mi bila sigurica.

Igrao sam gsw manje, ma sve dolazi, kajri +, ajmo plss

17. Stiv Frensis hahaha

E meni je Beron Dejvis bio ljubimac, ono kucanje preko Kirilenka <3

18. Skauzere aj daj jos jednog igraca pored lavina plus da zategnem sa crvenom osecam da si on fajr veceras

19. Lenard 24.5 +
    Parker asistencije 4.5 +
    Rondo asistencije 7.5 +
    Vejd 18.5 +
    Sabonis 7.5 +
    Vestbruk skokovi 10.5 +
    Tauns 23.5 +
    Levin 20.5 +
    Pol asistencije 9.5 +
    Kraford 15.5 +

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.