Кладионица

1. Nemačka treća liga, Behn - Eschenburg, iz Xs u 2.

2. Kolko stavljate na zajednicki?

3. 50, не свиђа ми се превише. Да ми се свиђа, ставио бих 100 лоло

4. Ja sam malo preterao, ne sa tim nego ukupno. Izatezao sam sasvim solidno nadam se da ce bar jedan uci kako bi se guscija pasteta nasla na mojoj novogodsnjoj trpezi

5. A ni malo mi se ne svidja ovaj zajednicki. Sto je mozda i dobro jer kad nam se svidja obicno ne dodje haha

6. Љуљ 16,5 +
    Јудо 12,5 +
    Кузмић 9,5 +
    Јанкунас 12,5 +

Улог 5 км илити 300 динара. Позз драги пријатељи.

7. Jebo vas Ljulj da vas jebe taj nece 10 koseva da da. Samo budala igra na real, najnekonzistentnija ekipa ubedljivo. Zivi bili pa videli. Posle utakmice dolazim na temu da napisem "sam vam reko".

8. Ajde bezi u kurac

Stec svi na 8,5-9,5? Xd

9. Pseto u šta se kladimo ja i ti da će ispod 15 poena da da?

10. Пс, дај 2-3 предлога шта затегнути

11. Ljulj mi je fiks dana jbg.. izbacio sam rendolfa sa zajedničkog, ne volim igrati dva igrača iz istog tima plus, a i nekonstantan je mamu mu jebem

12. Real ki2
    Baskonija ki1
    Kurbanov +
    Djenka +

13. Sad ne znam sta da prepisem izbacili ste 300 parova :/

14. More li doc

Dunston +
    Ajon -
    Zvezda cska manje koseva na nekih 1000 cisto zagrejavanje za veceras

15. Jebem ti opet danas sanjarim da sam uzeo 50mil i razmisljam da l bi bilo izvodljivo da se iznajmi mocart za jedan dan, mozda bi mi ucinili posto bih bio prvi koji je uzeo maksimalu, platio bih naravno koliko god treba, neka je i neki zabaceni mocart, i samo jedan lik da kuca tikete tu 500e dnevnica ko ne bi pristao, pa dodjete svi sa teme, postavi se prase jagnje pića i picke materine i kucaju se tiketi na moj racun ceo dan, par kurvi se plati da se muvaju po kladzi ceo dan nose tikete ovom nesrecniku da uplacuje, hrane cicadrazu93 ili sta god zelite, dao bih i 5k mayi da otpeva koju pesmu ne bi za to zalio, iscimao bih i zorana kalezica ko ono sto smo pricali, rokali bi jedan vikend prejako, joj zivote

16. Arming ako ikad zabodem maksimalu obecavam da cu ti ispuniti ovu zelju

17. Eh kakva bi to kruna bila za sve ove godine ovde

18. одиграо сам 7 ових ''потврђених'' тикета које сте поставили, са играчима

гг вп

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.