Nisam imao vise odigrao sam jos 3 tiketa za po 50(u stvari 2 od 50 i jedan od 100) datomeu jebem majku sto je dao onu trojku pa ni kurca vise uzeo bih jos 42 nula na poluvremenu i kako sam poceo da gledam utakmicu dade 5 vezanih prestao sam da gledam posle al nije vredela bajalica. Al zadovoljan sam konacno primaju kurcinu
Upravo sam matematički dokazao da zvezda dobija fener 12tog januara. Igrajte za fener 12tog januara. Ako padnete tiket ja vam isplaćujem dobitak lično.
Garantovano.
Ala si mu jebo kevu, bravo, Ps
haha vidi vojtmana sad što prelazi granicu na poluvremenu, a prošle nedelje vola u dupe ne može da ubode govnar
https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif
Sta kaze rasnin gluperda, niko nije verovao?
bravo ps, definicija preleposti tiketa
Solidna muda
15 poena ispod granice, a pobeda se nije dovodila u pitanje ni u jednom trenutku
bravo bravo bravo
Sto nisi uplatio bar 20 k? XD
Nisam imao vise odigrao sam jos 3 tiketa za po 50(u stvari 2 od 50 i jedan od 100) datomeu jebem majku sto je dao onu trojku pa ni kurca vise uzeo bih jos 42 nula na poluvremenu i kako sam poceo da gledam utakmicu dade 5 vezanih prestao sam da gledam posle al nije vredela bajalica. Al zadovoljan sam konacno primaju kurcinu
Neće te Bog ubiti da nam daš neke pare i nama je Božić i Nova godina hahaha
o jbt ja reko nije tvoj tiket posto vidim da je max bet, svaka cast prevelika muda
Zbog ovoga vredi pogaziti reč i postovati.
Pseto, burazeru, svaka ti čast, ojebao si prejako.
I ja pomislio da nije tvoj, drago mi je što jeste.
slikaj se pored tiketa da znamo da je tvoj
Evo sad cu dusane, pokazacu ti ga posle kad se vidimo kod tebe na poslu
A ne bi igrao kod arene nego zabo danas na poslu imao popis sad pokazujem ovom menadzeru moje kladze tiket kaze sreca pa si imao popis hahaha
Poigrajmo sada
Dajte gof igranja slobodno i saljite tikete u pvt ove godine deda mraz stigo ranije
Šomi je zadužen za taj gif, ja imam bobana samo xd
zaigrajmo sada u psetovu čast
http://static.tumblr.com/f20418d4dac3303f5653efc4a178f44a/905zxhy/iQEmjbvys/tumblr_static_tumblr_mjatuzs0lg1rb4km6o1_500.gif
Hahaha ne mož da ne nasmije
Upravo sam matematički dokazao da zvezda dobija fener 12tog januara. Igrajte za fener 12tog januara. Ako padnete tiket ja vam isplaćujem dobitak lično.
Garantovano.