Кладионица

1. кад бих ја имао баку, сваку нову годину бих чекао са њом!

2. Pa i meni zajebo onaj surovi tiket za 400k, kako.su isli ostali? kalates je usao milion posto

3. Ja mpju baku ne volim nema stan da mi ostavi

4. ја појебах данас паре за дочек хахах сад сам дужан пет 'иљада које морам да вратим до сутра увече јер су ми други узели карту, и ово псетово је једина нада.
    додуше и ово:
    http://i.imgur.com/AmX0kUo.png

а лепо сам звао да им дам данас паре, не не не мораш, сутра увече кад се сретнемо тамо. мрш мајку вам јебем не знате ви шта је коцка.

5. Al nije mi jasno sta igrate vi kad pre stucete sve sa racuna pa neki dan si prosao 2 tiketa

6. Haha ja zato na racun ne stavljam vise od 5k

7. Haha ja zato na racun ne stavljam vise od 5k

8. Aleksandar kilogram=dva kilograma poštenja lolo

Ali rekao sam da ne mora poštovati opkladu tako da je onaj pasus iznad tehnički ispravan.

9. Baš me zanima kako će Žiži da se nosi sa Barsinim centrima. Jeste jebao u očajnoj aba ligi, da vidimo sad.

10. KLADIONICARI GDE CETE ZA DOCEK HAHAHAHA

11. sta je ovo pseto trazim kruzice i brojim tackice za NBA dok mi oci ne pobele gde je meni jedan tiket drugarski da ja pitam?

12. Ja mislio da sam pao, everton bio 40. minut, izašao, i sad stigao da vidim pregled šansi u prvom poluvremenu, gledam šta su sve ispropuštali, kad ono 1:1, autogol u 45.+1, haha, živ, ima nade.

Edit: A kurac, brajton odložen, nema ovde ni dve i po 'iljade i ako dođe.

13. ajmo vonamejere pls pls pls

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.