Кладионица

1. Признај да си ово уплатио само због пива! :D

2. Гаудлок 17,5 +
    Богдановић 12,5 +
    Парахуски 12,5 +
    Кузмић 11,5 +

3. Ima li uslov neki za to pivo osim uplate?

Recimo dodjes i singliras 10 tiketa po 300 din, ono neke kvote 1.01. I uzmes deset piva? Pa i da padnes tiket dva isplati se.

4. Мислим да је само на основу уплате. 200 динара је сок, 100 динара је кафа чини ми се, 300 пиво.

5. kapiram da nisu ni oni glupi. kako bi hrlili da piju pivo dzabe. 10 singlova na real u kupu protiv kadiza.

6. Ovako se kurve taguju na fejsu
    @xxx je l ovako ti? ;-)
    Mrš jebem ti mater usta

7. Tako na Konjima Izijem pokida randum neka ćurka taguje ortaka koji vozi keeway skuter kao taj će da se pocepa od smija a lik verujem da muca dobar dan

8. Cao drugari

Šilb 4.5+ (2.0)
    Rud 11.5+ (1.7)
    Kalates 9.5+ (1.90)
    Dibler 6.5+ (2.0)

Kvota 13. Moj srećan broj.

9. Dajte dva para papetu pls on ne prati evropsku kosarku

10. Ajverson i Datome plusevi. Ne?

11. па не делује то лоше.

ја ћу кузмића сигурно на тикет, колико год центри пао-а били незгодни, нарочито синглтон који је и скочнији и бржи од кузмића, али јебига, бивши играч, није добио шансу код њих, прошлу их је баш измазао говнима чини ми се, очекујем и у овој добру његову партију.

12. Odigrao sam Ajversona 9.5+ i Zvezdu vecu granicu 150.5 -

13. Kuzmic 11,5, ne bih se ja zajebavao sa time, pogotovo sto sa njima tradicionalno igramo na mali broj koseva, granica je 146.5 u sokeru, a fazon svaka tekma je bila ispod ili oko 140 poena.

14. Кузмић и Параховски 1,95 минуси.

15. Večerašnja utakmica je jedna velika nepoznanica.

16. ahahah kalatesu granica 9.5, kvota na minus 1.65 u mocartu...brančilo jebe mocarta ko da nisu rod

17. ahahah kalatesu granica 9.5, kvota na minus 1.65 u mocartu...brančilo jebe mocarta ko da nisu rod

Večerašnja utakmica je jedna velika nepoznanica.