Кладионица

1. ps, ako mi verujes ovde je bar 6 tiketa gde sam pao na jednu utakmicu, ili koš mrtvi, da je samo jedna prošla bio bih 10 soma u plusu sig al kurčinela braćo

2. Hahahh pa sta igras jbt

3. Pa sto jos sprdas armina onda brt arm sinoc fino cenio rasela i kevina ja dodao jokaru eto love niotkuda

Doduse picke smo sto nismo izvadili evre iz steka da odigramo to al ajd sada

4. pa da, ali tu treba da se stavi bar soma dinara, a znaš da sam ja pilićar

5. hocete li da napravimo jedan zajednicki nalog na socceru

6. Dobro somi daj podatke da ti uplatimo nesto znaj samo da moja lova srecu donosi pitaj cou on od kako mi je pozajmio pa sam mu vratio prekinuo crnu seriju vise mu se ne smeju po ulici

7. hocete li da napravimo jedan zajednicki nalog na socceru, uplacujemo stalno pa ko nema nekad da se kladi da iskoristi to..

8. hahah ma odigrao sam još dva tiketa za danas, tako bude uglavnom, crna serija jebena i onda ubodem 20 kvotu na 100 dinara i tako u krug, navikao sam prijatelju

9. Moze izijem al somija ne primamo jbg mozemo ti, arm, nikolas, pap i ja. Samo bardovi

10. a realno najviše dobitnih tiketa sam vam ostavio, posle nikolasa naravno

šta je okačio armin jebeni, vauu pogodio vestbruka i duranta sinoć pa to ceo svet znao da će doći

11. Somi kako te ne smori to da si uvek plus/minus 300 dinara? Ja ne znam evo ja sam neki dan nekom malom dao 300 kinti za neki tiket samo da se skloni od pulta da mu ga ne stornira da mogu da odigram tiket

Edit: jesi igrao ti na durenta i vestbruka posto si znao? :p

12. Evo stize jedna fudbal bombica da zapusi usta POJEDINCIMA

13. pa nisam 300 dinara, uplatim fazon 1000 na račun i teram do 10-15 pa dižem

14. jesi igrao ti na durenta i vestbruka posto si znao? :p

Jesam ali sam poslušao izijema bota za nba, i stavio i ibaku

15. Eto jbg:

1. Da si poslusao mene i stavio jokica osmeh bi ti na licu bio

2. Da si poslusao mene i ovaj tiket sto si okacio skratio na 4 para i digao ulog jos veci osmeh bi ti na licu mitiserskom bio

16. Torino daje 2 i GG
    leganes 2-4
    Hofenhajm daje 1-2

Kvota 5

Pocinje prva sad u 3

17. LIVE

POBEDNICI OSTATKA MECA

ST GALEN
    SION
    ANDERLEHT

KVOTA NESTO PREKO 4 KRV MI PUMPA SAD JOOOJ ODOSE SVE PARE

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.