Crkavica = do 300 dinara.
E ne treba fala snaš'o sam se.
Gortat + Tompson+ Isaiah+ Noel+
BRAVOOOO COAAAA!!! OPA IDEMO!!
Axaxaxa
Dođe i belenenšeš, preočigledna nameštaljka.
Tompson 24.5+ Rouz 18.5+ Volters 8.5+ Bolden 14.5+ Ajzea 30.5+
Ahahah to bre coa uplatio sam ja, 300 tvojih ostalo moje xd mada sad je mozda i samo 100 tvoje xddd
http://www.t1x2.net/images/photos/65461/1042/2c72b44e5613c5eaa4b91dc6.png
Volim te brate majke mi
Ne verujem da si lud ovoliko da si grunuo dva soma ali ispoštovao si me (za razliku od papeta) i zaista te volim sad, dogorelo mi je.
E sad kad si se upecao da kazem da je slika sa 1x2 neki lik uplatio jbg brate hahahaah
Za kaznu cu ispusiti tiga garant KARMA!!!
Hahah zato sam i pisao drugi post, pomislio sam da nisi toliko lud :)
Ispoštovao burazer, javio se fazon kad je bio 87. minut i uplatio nam, dobar sam svakako. A jesam se na tren ponadao da će i od tebe da kapne sad xd
Izvini brate moj volim te brate moj
Igrao bih Isiaha ali plasim se BO, a realno moze 40 da im natrpa o p u s t e n o.
Marćina sam stavio.
NECE IGRAT HORFORD OLYNIK +++++++
Ajde bilbao mamu vam jebem
PA CEKAJ POVEDU U PETOM MINUTU JEBENOM I DO KRAJA UTAKMICE NE MOZE JOS JEDAN KRVAVI GOL DA PADNE SEME VAM SE ZATRLO JAJARE JEDNE
LACIO MRTVI
Svaka cast Lacio, dobri ste vi momci.
NECE IGRATI VUCEVIC NZM KO JE PLUS++++
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Crkavica = do 300 dinara.
E ne treba fala snaš'o sam se.
Gortat +
Tompson+
Isaiah+
Noel+
BRAVOOOO COAAAA!!! OPA IDEMO!!
Axaxaxa
Dođe i belenenšeš, preočigledna nameštaljka.
Tompson 24.5+
Rouz 18.5+
Volters 8.5+
Bolden 14.5+
Ajzea 30.5+
Ahahah to bre coa uplatio sam ja, 300 tvojih ostalo moje xd mada sad je mozda i samo 100 tvoje xddd
http://www.t1x2.net/images/photos/65461/1042/2c72b44e5613c5eaa4b91dc6.png
Volim te brate majke mi
Ne verujem da si lud ovoliko da si grunuo dva soma ali ispoštovao si me (za razliku od papeta) i zaista te volim sad, dogorelo mi je.
E sad kad si se upecao da kazem da je slika sa 1x2 neki lik uplatio jbg brate hahahaah
Za kaznu cu ispusiti tiga garant KARMA!!!
Hahah zato sam i pisao drugi post, pomislio sam da nisi toliko lud :)
Ispoštovao burazer, javio se fazon kad je bio 87. minut i uplatio nam, dobar sam svakako. A jesam se na tren ponadao da će i od tebe da kapne sad xd
Izvini brate moj volim te brate moj
Igrao bih Isiaha ali plasim se BO, a realno moze 40 da im natrpa o p u s t e n o.
Marćina sam stavio.
NECE IGRAT HORFORD OLYNIK +++++++
Ajde bilbao mamu vam jebem
PA CEKAJ POVEDU U PETOM MINUTU JEBENOM I DO KRAJA UTAKMICE NE MOZE JOS JEDAN KRVAVI GOL DA PADNE SEME VAM SE ZATRLO JAJARE JEDNE
LACIO MRTVI
Svaka cast Lacio, dobri ste vi momci.
NECE IGRATI VUCEVIC NZM KO JE PLUS++++