Кладионица

1. па ако ће да намештају, онда ће да наместе мушки, прелаз неки да пљусне и здраво довиђења

2. Ja bih radije Zvezdu i RNis vezao za hiljadu, mozda budem igrao samo RNis malo jace ne znam.

Majku mu nisam bio sam, inace bih prisao Toncevu pitao ga za tr ociju mi :D

3. Dirk Nowitzki's countdown to 30,000 career points is into the final lap, with the future Hall of Famer needing to score just 20 to reach a mountain only scaled by five others in NBA history.

PLUSCINA U NAJAVI AJMO BRE DIRK MASINO

4. Ja kad bih igrao sutra igrao bih na Zvezdu. Mislim sve je to kul, ok je Vojvodina, ali Zvezda ce pobediti po svaku cenu. Mislim po svaku.

5. Za sutra ako bas ocete veliku kvotu probajte da prolazi barsa, 10 i nesto je kvota plus sigurna pobeda na radnicki (ako namestaju bice 0:1)

6. Kako je uopste barselona izgubila onako ubedljivo, ima logike da spakuju 6 komada ovima

7. Ja ovo sutra moram da probam taman sve 4 promasio
    http://i.imgur.com/RGIgmBj.png
    Barsa prolazi ne moram da objasnjavam ako natrpaju natrpaju, radnicki je kao namesten eto nadam se 0:1, zvezda mora da se pere jer su ko picke igrali derbi il ce nam dati dva komada pa da stizemo ili cemo ih natrpati ali ofanzivno totalno mora da krenu a dortumd ove sezone u ls na dosta tekmi prvo primi gol pa posle natrpa 6

8. Moze ovo i u sistem bre

9. Pa oladite sa poenima malo majku mu jebem, pricao trener okc uh moramo bolje da branimo branite kurac moj

10. 70 poena u prvoj budi bog snama, dzabe bijes kanteru za 6 minuta 9 poena onda

11. Hahaha to sam i ja procitao, i vidim granicu 229.5 i pomislim pa bolje zna kladionica okc nego trener okc... xD

Sve je kul, sve je fino, samo jusa nurkic u srce me dirn'o....za sad.

12. Novicki predje u prvoj jbt

13. Dirk 14p za 5 minuta hahahahahaahahahaa

14. A jebeno sam batalio preko neta da igram da ne bacam pare uf kako bih zategao kantera i novickog a ovako nabacano sve i kurcina

15. Uh izvuče se Jusuf glupander u zadnjim minutima

16. Ja večeras imam Vestbruka i Nurkića +

A Vestbruk rekord karijere

17. Bosko Simic
    Pspro tips(salim se nisam puno razmisljao):

Nurkic 13,5 manje
    Novicki 14,5 vise
    Diandjelo 18,5 vise
    Tj voren 15,5 manje
    Bredli bil 24,5 vise

pre 8 sati

Pojeba me nurkic volina. Neko vece saric, sada nurkic, pre nedelju dana jokic pa napravite sfrj pa me lepo zajedno jebite a ne ovako svi posebno

18. siti i borusija iz iksa.siti jer kapiram da nece upirati prvo.rutina drugo.a benfika ce da se brani,pa kapiram da ce tek u drugom da se nesto desi.psz barsa golovi.mora barsa ucackati neki,a psz bi mogao da iznenadi iz kontre.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.