Кладионица

1. Pa ja verujem da se psz nece bas mnogo branito njima treba gol da "rese"

Osim onoga sto sam sinoc okacio sto moram da probam odigracu i realniji:

Barsa gg 4+
    Dortmund 1 i 3+ (mozda i samo golove tipa 2+ 2+ ili 1+ 2+)
    Radnicki 2
    Zvezda 2 i 3+

I tako neke varijacije jedan bez radnickog jedan bez zvezde

2. verujem da hoce.imaju 4:0.nelogicno mi da srljaju i da se otvore.ukoliko prime neki,onda ce da krenu.
    vosa-zvezda najvise na x vuce.

3. Ma vosa zvezda je 3+ ko kuca zvezda mora da se pere za pickanluk u derbiju otvorice se danas pa ili brz gol daje ili prima

4. Ps ako planiras onaj tiket da odigras... Veca ti je kvota 2&0-2 nego SP2 poz

5. Planiram. Razmislicu brt mozda upamprce 3 komada al nerealno jbg. Tebi hvala prijatelju dragi

6. Једно питање. Имам картицу у Моцарту али нисам играо пар година па сам заборавио и шифру и корисничко име. Нема силе да се сетим ни једног ни другог. Јел да одем и кажем ово горе, јел могу да угасе ту картицу а да отворим другу? Мада другар ми рече да морам да зовем неки број па као њима кажем да ми пониште, ваљда.

7. Odes daju tu novu bez pitanja za cas

8. osakatili mi preko noci kvotu koju sam planirao sa 7 na 6 pa jbt, svuda smanjili i radnicki i zvezdu, u pinnu jos drze onako

9. Trnavac nije ti potrebna vise Mozzart kartica kad uplacujes pare, vazno je samo da znas korisnicko ime i datum svog rodjenja

10. Arm koliko je siguran Radnički?

11. Igramo Barsa prolazi dalje

12. Siti, Barsa i Dortmund sve 1&gg, sigurna kinta

13. Ja sam sinoc samo singlirao Novickog kad sam procitao ovo za poene, batalio sve ostalo ponuda prejadna

Veceras ce ceo svit igrati barsu keca, golove, vrv i dortmund i shiti, mora neko da proda ili ce kladze biti u ozb problemu

14. Jedino Kanter pedercina me sjeba, kud videh od arminga da prepisem.... :/
    Na tiketu gde sam imao i Dirka Majstora.

Ali generalno poslednje dve noci, dabogda mi se ponovile :)))))

Prepisao sam od mlatonija kornjacu i bosnianbeast tj nisam prepisao i sam sam hteo to, ali nije bitno dok pogadjamo xexe

15. Sta je ovo padaju kvote i na RNis i na CZV pu sto ne odigrah nocas, sad razmisljam da odigram 3+ zvezdu veca kvota.

Za prave sladokusce NP - Vozdovac, nije bas toliko favorit NP, tj. ne bi me cudilo da i pobedi Vozdovac

16. Brate imao 9 u prvoj za 6 minuta igra, posle onaj majmun privatizovao loptu i jbg

17. Ma znam pratio sam i ja, nema veze, opet vise nego solidno vece, ne mari za njega :))))

18. nikad mi ovakav period nije naisao da ja ne mogu da zabodem nista, ali stvarno evo ako moze neko nek mi napise ispod neku rec utehe, ali stvarno bizarne stvari se dogadjaju i to je pocelo sve od kad sam pukao 5k na Portland Klivlend 2 1.50 bila kvota od tada nista nista nista skoro da nemam ni dinar

19. Evo ti utehe
    Borusija 2+pp
    Siti 2+pp

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.