Кладионица

1. Kako ste krenuli je l to sastavljamo zajednicki?

2. Ne mogu mirko, hteo sam i ćaletu da uplatim al nemere više

3. Za zajednički: Ajverson 8.5+

4. Selta 1
    Mačvan +
    Ajverson +
    Ajde dalje

5. Haha svidja mi se što si iskulirao armingov tip

6. To ne umem da odigram jbg

7. Gent- Genk ug0-1

8. Šalke - BMG 1gg

9. Somi zasto ajverson imas li eksplenejsn?

10. jel igra Rad za makabi, dzaba ti Armani lose brani centra, to sam negde procitao na formumu pa ko velim plus,ne?
    edit

http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3644#post_3728804

ahhahahahahahHAHAH

11. Tilmo veseli bio to analizirao - ajverson igra večeras +

12. па центри арманија и гомила поена су главни разлози, друго опет нема милера, мислим да је девин смит и даље ван, сем ајверсона и руда под кошем нема ко да игра, а и у остатку тима су све неке а ла мекел будалетине. типа ландзберг им је трећи играч сад. само што су и он (ајверсон) и мачван у сокеру на 10.5, безобразлук, нећу ни једног ни другог.

13. U mocartu su vrati konju glooovu i iverson na 9,5 znaci moze

14. bogdanovic 15,5 mozda ako dobije 10 slobodnih bacanja, minus

15. Ps, jedina klasična petica u Makabiju, imaće 25 minuta sigurno, igraju protiv hendikepiranih žabara koji imaju Raduljicu jebenog na petici i Meklina koji nije neka defanzivna sila.

8.5 je granica u Milenijumu

16. Skauz odličan rezon. Piši samo odigraću većinu

17. имајте у виду и да је ајверсон у претходних 10 кола укупно 2 пута прешао границу од 10 поена.
    цела екипа им је таква да се прво гледа кош, па ако баш баш баш не може да се шутне е дај неки пикенрол за центра, или му једноставно спусти под кош на пет секунди до краја напада па шта уради - уради.

18. али да га ја имам у сокеру на 8.5, па и 9.5, играо бих га плус против арманија сигурно, да се разумемо.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.