Кладионица

1. има ли игде у нашим кладионицама ландзберга у понуди?

2. Plajs 8.5+
    Larkin 13.5+
    Jankunas 12.5+
    Rivers 11.5+
    Ajverson 8.5+
    Koponen 10.5+

3. каква глупост од тикета

4. весели 12.5 +
    војтман 9.5 +
    хикман 12.5 +

5. Šomi, ispraćen si
    https://s2.postimg.org/rddnidad5/untitled.jpg
    Ajversona sam već odigrao, pa da ga ne trpam baš svuda

6. Za zajednički - Hanga 11.5 +

7. Barselona Uniks 153.5+?

8. ја сам управо ставио минус и то на 152.5, имам утисак да ће то бити најгрђа утакмица у овом колу. можда грешим. тај тикет овако изгледа:

Барселона 152.5 -
    Ленгфорд 22.5 -
    Пасколо 6.5 -

9. E bas da vidim! Ne znam, kontam da ce se to igrati odbrane bez, tj. divlje sve kao sto je rajs divljak i Lengford divljak, jos ako se uskurce ko ce vise da divlja to moze biti zanimljivo!

10. па може бити, не кажем, и ја сам помислио на то да би могло и преко 170 поена, није такмичарска утакмица, боли их курац, могу да се спрдају. али онда се сетим претходне партије (прво коло чини ми се) и реко' нека, хвала лепо, минус па нека падне и 190, не буним се.

11. Ide to u plus lagano.

12. Neko je pominjao Seltu 1 samo da kazem da se slazem, Krasnodaj od pocetka sezone kad je sevao, do sad, konstantno sve losiji i losiji.

13. Meni je od svega danas najveca sigurica na makabi armani minus poeni, zategli su granicu al ja ne znam sta oni misle ko ce se tu trpati. Mislim kapiramo svi da su odbrane kurcina ali u oba tima nema nikoga da ima nekih poena u rukama. Sta znam, ne bih se uzdao u to da ce sanders, hikman, rad i ajverson natrpati neko brdo poena

14. znaci zajednicki ide

macvan + mlatoni
    selta 1 pap
    ajverson + sh23
    cska tim1 Ipol poena + armin
    gent 0-2 (da budu priblizno iste kvote umesto 0-1) deky
    makabi ukupno manje poena ps
    dikson + lecki brav
    hanga + fejs

kvota 93 u mocartu
    jesam nekoga preskocio i je l vam ok ovo ?

15. Daye 10.5-
    Veseli 13.5-
    Kalinic 6.5-
    Sanders 13.5-
    Vezenkov 10.5-

16. samo jedan par mozes majmune

17. Mene si preskocio majmune

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.